BAŞKAN MENGİ UYARDI DAHA FAZLA TEDBİR ALMALIYIZ

Gündem 21.10.2020 - 08:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN MENGİ UYARDI DAHA FAZLA TEDBİR ALMALIYIZ

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, virüsün akraba ziyaretleri ve akşam gezmeleri sebebiyle büyük artış gösterdiğini ifade ederek daha fazla tedbir almalıyız ziyaretlerini tamamen bitirmeliyiz dedi...
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur genelinde vakaların artış gösterdiğini vurguladı.   Mengi, ''akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor'' dedi. AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi sosyal medya hesabından uyarıda bulundu. Koronavirüs vaka sayılarının Türkiye genelinde ve Burdur'da hızla arttığını belirten Başkan Mengi, ''akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor'' dedi.   Başkan Mengi yaptığı paylaşımda, ''Türkiye genelinde ve Şehrimizde vaka sayıları hızla artıyor, bu konuda hep beraber büyük bir mücadele vermemiz gerekiyor, özellikle akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor. Son günlerde duyduğumuz pozitif vakaların çoğu bu saydığımız nedenlerle hep aile içi buluşmalardan yayılıyor." ifadelerini kullandı.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, virüsün akraba ziyaretleri ve akşam gezmeleri sebebiyle büyük artış gösterdiğini ifade ederek daha fazla tedbir almalıyız ziyaretlerini tamamen bitirmeliyiz dedi...

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur genelinde vakaların artış gösterdiğini vurguladı.

 

Mengi, ''akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor'' dedi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi sosyal medya hesabından uyarıda bulundu. Koronavirüs vaka sayılarının Türkiye genelinde ve Burdur'da hızla arttığını belirten Başkan Mengi, ''akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor'' dedi.

 

Başkan Mengi yaptığı paylaşımda, ''Türkiye genelinde ve Şehrimizde vaka sayıları hızla artıyor, bu konuda hep beraber büyük bir mücadele vermemiz gerekiyor, özellikle akraba ziyaretlerini ve akşam ev gezmelerini tamamen bitirmemiz gerekiyor. Son günlerde duyduğumuz pozitif vakaların çoğu bu saydığımız nedenlerle hep aile içi buluşmalardan yayılıyor." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.