Başkan Mengi Gece demeden ziyaretlere devam ediyor

Yaşam 13.02.2018 - 11:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi Gece demeden ziyaretlere devam ediyor

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi Burdur Devlet Hastanesi Acil bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret etti.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Şehidimiz Ümit Alyanak’ın Babası Mustafa Alyanak'ı tedavi görmekte olduğu Burdur Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Başkan  Mengi ve Teşkilatı daha sonra Burdur Devlet Hastanesi Acil bölümünde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ temennilerinde bulundu. Hastane yetkililerinden alan Başkan Mengi vatandaşın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmaları için hizmetleri yakından takip ettiklerini vurguladı. Başkan Mengi “İhtiyaç duyulduğunda vatandaşlarımızın gece gündüz demeden iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bizler de her fırsatta hastalarımıza ‘geçmiş olsun’ ziyaretlerinde bulunarak yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hastanemizde tedavi gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum’’ dedi. AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi'ye ziyareti sırasında Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi Burdur Devlet Hastanesi Acil bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Şehidimiz Ümit Alyanak’ın Babası Mustafa Alyanak'ı tedavi görmekte olduğu Burdur Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Başkan  Mengi ve Teşkilatı daha sonra Burdur Devlet Hastanesi Acil bölümünde yatmakta olan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ temennilerinde bulundu. Hastane yetkililerinden alan Başkan Mengi vatandaşın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmaları için hizmetleri yakından takip ettiklerini vurguladı. Başkan Mengi “İhtiyaç duyulduğunda vatandaşlarımızın gece gündüz demeden iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Bizler de her fırsatta hastalarımıza ‘geçmiş olsun’ ziyaretlerinde bulunarak yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hastanemizde tedavi gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum’’ dedi.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi'ye ziyareti sırasında Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.