Başkan Mengi Emekli Öğretmenler İle Kahvaltıda Buluştu

Gündem 26.11.2019 - 11:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Mengi Emekli Öğretmenler İle Kahvaltıda Buluştu

  AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Serpil Ekinci ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Yağcı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, emekli olmuş öğretmenler ile AK Parti Burdur İl Başkanlığı binasında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.   AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’ Günün anlamına ithafen bir araya gelmek ve sizlerle olmak istedik. Bu ülkenin temeli olan çocuklarımızı, gençlerimizi ve bizleri yetiştiren siz değerli öğretmenlerimizdir. Bizler geleceğimizi şekillendiren siz değerli öğretmenlerimiz için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Emekli olduktan sonra bir köşeye çekilip sadece kendi dünyasında yaşamak öğretmenlerimiz için uygun değil. Öğretmenlerimiz mutlaka bulunduğu çevreye kendi bilgilerini aktarmak durumundadır. Bugün düzenlediğimiz kahvaltı programımıza bizleri kırmayarak katıldığınız için teşekkür ediyor bu vesile ile bir kez daha Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Sağlıklı ve güzel bir hayat geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.   EMEKLİ ÖĞRETMENLERDEN İSTİŞARE HEYETİ KURULACAK   Başkan Mengi; Emekli Öğretmenler ile sıklıkla bir araya gelerek şehrin nabzını beraber tutacaklarını belirterek Emekli Öğretmenlerden İstişare Heyeti kuracaklarını belirtti. Program sonunda AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Emekli Öğretmenlere günün anısına hediye  ve çiçek verdi.

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Serpil Ekinci ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Yağcı 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, emekli olmuş öğretmenler ile AK Parti Burdur İl Başkanlığı binasında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

 

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’ Günün anlamına ithafen bir araya gelmek ve sizlerle olmak istedik. Bu ülkenin temeli olan çocuklarımızı, gençlerimizi ve bizleri yetiştiren siz değerli öğretmenlerimizdir. Bizler geleceğimizi şekillendiren siz değerli öğretmenlerimiz için üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Emekli olduktan sonra bir köşeye çekilip sadece kendi dünyasında yaşamak öğretmenlerimiz için uygun değil. Öğretmenlerimiz mutlaka bulunduğu çevreye kendi bilgilerini aktarmak durumundadır. Bugün düzenlediğimiz kahvaltı programımıza bizleri kırmayarak katıldığınız için teşekkür ediyor bu vesile ile bir kez daha Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum. Sağlıklı ve güzel bir hayat geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.

 

EMEKLİ ÖĞRETMENLERDEN İSTİŞARE HEYETİ KURULACAK

 

Başkan Mengi; Emekli Öğretmenler ile sıklıkla bir araya gelerek şehrin nabzını beraber tutacaklarını belirterek Emekli Öğretmenlerden İstişare Heyeti kuracaklarını belirtti.

Program sonunda AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Emekli Öğretmenlere günün anısına hediye  ve çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.