BAŞKAN MENGİ'DEN KONGRELERE DAVET

Gündem 27.01.2021 - 13:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN MENGİ'DEN KONGRELERE DAVET

Kongre tarihleri netleşti...
AK Parti Burdur’da ana kademe kongresinin ardından İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı kongre tarihleri netleşti.   AK Parti Burdur teşkilatı ilçe kongreleri ve en son il kongresini tamamlayarak Kadın Kolları il kongresi ve gençlik kolları il kongresi ile kongre süreçlerini tam anlamıyla tamamlamış olacak.   2023 hedefleri doğrultusunda il başkanı Volkan Mengi ile bir dönem daha yola devam diyen AK Parti Burdur, Kadın Kolları il Başkanı Adayı olarak Mevcut Başkan Zeliha Bağcı, Gençlik Kolları Başkanı olarak da yaş sınırını doldurarak Ana kademeye geçen Hasan Yağcı’nın yerine Yunus Erkan aday olarak kongrelerde genel merkez tarafından aday olarak gösterildiler. 29 Ocak 2021 Cuma günü saat 14:00’de kadın Kolları il kongresi, 01 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 14:00’de gençlik kolları il kongresi gerçekleştirilecek olup   İki kongreye de Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulunun Necip Fazıl Kısakürek konferans salonunda yapılacaktır. Pandemi kurallarına uygun olarak tüm halkımız davetlidir. Volkan Mengi AK Parti Burdur İl Başkanı      
Kongre tarihleri netleşti...

AK Parti Burdur’da ana kademe kongresinin ardından İl Kadın Kolları Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı kongre tarihleri netleşti.

 

AK Parti Burdur teşkilatı ilçe kongreleri ve en son il kongresini tamamlayarak Kadın Kolları il kongresi ve gençlik kolları il kongresi ile kongre süreçlerini tam anlamıyla tamamlamış olacak.

 

2023 hedefleri doğrultusunda il başkanı Volkan Mengi ile bir dönem daha yola devam diyen AK Parti Burdur,

Kadın Kolları il Başkanı Adayı olarak Mevcut Başkan Zeliha Bağcı,

Gençlik Kolları Başkanı olarak da yaş sınırını doldurarak Ana kademeye geçen Hasan Yağcı’nın yerine Yunus Erkan aday olarak kongrelerde genel merkez tarafından aday olarak gösterildiler.

29 Ocak 2021 Cuma günü saat 14:00’de kadın Kolları il kongresi,

01 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 14:00’de gençlik kolları il kongresi gerçekleştirilecek olup

 

İki kongreye de Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulunun Necip Fazıl Kısakürek konferans salonunda yapılacaktır. Pandemi kurallarına uygun olarak tüm halkımız davetlidir.

Volkan Mengi
AK Parti Burdur İl Başkanı

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.