Başkan Güngör Fideleri Toprakla Buluşturdu

Gündem 17.05.2020 - 12:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Güngör Fideleri Toprakla Buluşturdu

Başkan Güngör Fideleri Toprakla Buluşturdu
Kızılkaya Belediyesi Üretime durmadan tüm hızıyla devam ediyor.   Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün ürettiği domates fidelerini, belde halkına ücretsiz dağıtımının hemen ardından şimdi de fideleri toprak ile buluşturdu. 4000 M2 alana ekilen fidelerin geliri de çok güzel bir amaç için kullanılacak. 4000 M2’lik alana Kızılkaya Belediyesinin yerli domates tohumlarından ürettiği fideleri toprakla buluşturduklarını açıklayan Başkan İlkay Güngör, daha öncede hayırsever bir vatandaşıza ait 25000 M2 alana buğday ekerek üretime katkı sağladık. Ürettiğimiz domates ve buğdayların gelirini Kızılkayalı vatandaşlarımızla beraber kurduğumuz Kızılkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde beldemizde üniversite okuyan, yardıma ihtiyacı olan gençlerimize burs desteği sağlayacağız. Bizlere domates ekimi için tarlasını ve su ihtiyacını sağlayan Beldemiz halkından Halil ASRAV’ a teşekkür ederim ifadelerini kullandı.
Başkan Güngör Fideleri Toprakla Buluşturdu
Kızılkaya Belediyesi Üretime durmadan tüm hızıyla devam ediyor.
 
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün ürettiği domates fidelerini, belde halkına ücretsiz dağıtımının hemen ardından şimdi de fideleri toprak ile buluşturdu. 4000 M2 alana ekilen fidelerin geliri de çok güzel bir amaç için kullanılacak.
4000 M2’lik alana Kızılkaya Belediyesinin yerli domates tohumlarından ürettiği fideleri toprakla buluşturduklarını açıklayan Başkan İlkay Güngör, daha öncede hayırsever bir vatandaşıza ait 25000 M2 alana buğday ekerek üretime katkı sağladık. Ürettiğimiz domates ve buğdayların gelirini Kızılkayalı vatandaşlarımızla beraber kurduğumuz Kızılkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığıyla önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde beldemizde üniversite okuyan, yardıma ihtiyacı olan gençlerimize burs desteği sağlayacağız. Bizlere domates ekimi için tarlasını ve su ihtiyacını sağlayan Beldemiz halkından Halil ASRAV’ a teşekkür ederim ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.