BAŞKAN GÜNGÖR’DEN TEŞEKKÜR

Gündem 04.03.2021 - 09:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN GÜNGÖR’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Güngör yol yapımı çalışmasında kullanılacak olan stabilize malzeme ve pazar yerinin dolgusu için yardımda bulunulduğunu duyurdu.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör yol yapımı çalışmasında kullanılacak olan stabilize malzeme ve pazar yerinin dolgusu için yardımda bulunulduğunu duyurdu.   Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör yaptığı açıklamada " Yol yapım çalışmalarında kullanacağımız stabilize malzeme ve pazar yerimizin dolgusu için bizlere paletli kepçesini gönderen Korkuteli Belediye Başkanım Sn. Ömer İşlek’e, Malzeme taşımasında hafriyat kamyonlarını gönderen, Tefenni Belediye Başkanım Sn. Ümit Alagöz'e , Çavdır Belediye Başkanım Sn. Süleyman Kayacan’ a , Söğüt Belediye Başkanım Sn. Ayhan Yurdasiper’e , Yusuf’ça Belediye Başkanım Sn. Hüseyin Özarslan’a şahsım ve Belde halkım adına değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.      
Başkan Güngör yol yapımı çalışmasında kullanılacak olan stabilize malzeme ve pazar yerinin dolgusu için yardımda bulunulduğunu duyurdu.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör yol yapımı çalışmasında kullanılacak olan stabilize malzeme ve pazar yerinin dolgusu için yardımda bulunulduğunu duyurdu.

 

Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör yaptığı açıklamada " Yol yapım çalışmalarında kullanacağımız stabilize malzeme ve pazar yerimizin dolgusu için bizlere paletli kepçesini gönderen Korkuteli Belediye Başkanım Sn. Ömer İşlek’e, Malzeme taşımasında hafriyat kamyonlarını gönderen, Tefenni Belediye Başkanım Sn. Ümit Alagöz'e , Çavdır Belediye Başkanım Sn. Süleyman Kayacan’ a , Söğüt Belediye Başkanım Sn. Ayhan Yurdasiper’e , Yusuf’ça Belediye Başkanım Sn. Hüseyin Özarslan’a şahsım ve Belde halkım adına değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.