BAŞKAN GÜNGÖR'DEN BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YE ZİYARET

Gündem 29.01.2021 - 09:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN GÜNGÖR'DEN BAŞKAN TÜTÜNCÜ'YE ZİYARET

Başkanı İlkay Güngör "Aldırma Gönül" isimli kamyonun minyatürünü Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü’ye makamında takdim etti...
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör "Aldırma Gönül" isimli kamyonun minyatürünü Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü’ye makamında takdim etti.   Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, belde halkından Hikmet Çalışkan’ın el emeği olan "Aldırma Gönül" isimli kamyonun minyatürünü, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye makamında takdim etti. Başkan Güngör ziyareti ‘’sahi, sevgi neydi? Sevgi sahip çıkan dost, sıcak insan eli, insan emeğiydi’’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.   Başkan Güngör paylaşımında, ‘’sahi, sevgi neydi? sevgi sahip çıkan dost, sıcak insan eli, insan emeğiydi... Beldemiz halkından Hikmet Çalışkan kardeşimizin el emeği, "Selvi Boylum Alyazmalım" filminde Asya ile İlyas'ın aşklarına şahitlik eden "Aldırma Gönül" isimli kamyonun minyatürünü, Bizlere her zaman sahip çıkan DOST, Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan TÜTÜNCÜ beye makamında takdim ettik.  Kıymetli Başkanımız, böyle şeylere olan ilgisi sanata ve sanatçıya değer vermesi ve en önemlisi emeğe olan saygısından dolayı bu hediyemizi Kepez Belediyesi Oyuncak Müzesinde sergileyeceğini söyledi. Başkanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ İfadelerini kullandı.    
Başkanı İlkay Güngör "Aldırma Gönül" isimli kamyonun minyatürünü Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü’ye makamında takdim etti...

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör "Aldırma Gönül" isimli kamyonun minyatürünü Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü’ye makamında takdim etti.

 

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, belde halkından Hikmet Çalışkan’ın el emeği olan "Aldırma Gönül" isimli kamyonun minyatürünü, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye makamında takdim etti. Başkan Güngör ziyareti ‘’sahi, sevgi neydi? Sevgi sahip çıkan dost, sıcak insan eli, insan emeğiydi’’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Başkan Güngör paylaşımında, ‘’sahi, sevgi neydi? sevgi sahip çıkan dost, sıcak insan eli, insan emeğiydi... Beldemiz halkından Hikmet Çalışkan kardeşimizin el emeği, "Selvi Boylum Alyazmalım" filminde Asya ile İlyas'ın aşklarına şahitlik eden "Aldırma Gönül" isimli kamyonun minyatürünü, Bizlere her zaman sahip çıkan DOST, Kepez Belediye Başkanımız Sn. Hakan TÜTÜNCÜ beye makamında takdim ettik.  Kıymetli Başkanımız, böyle şeylere olan ilgisi sanata ve sanatçıya değer vermesi ve en önemlisi emeğe olan saygısından dolayı bu hediyemizi Kepez Belediyesi Oyuncak Müzesinde sergileyeceğini söyledi. Başkanımıza ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.’’ İfadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.