Başkan Ercengiz Yalova’da Çalıştaya Katıldı

Gündem 18.11.2019 - 11:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz Yalova’da Çalıştaya Katıldı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın davetlisi olarak 9 İl Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşen çalıştaya katıldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın davetlisi olarak 9 İl Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşen çalıştaya katıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çanakkele Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan Yalova’da düzenlenen çalıştaya katıldılar. Sunum ve sinevizyon eşliğinde gerçekleşen çalıştayın ikinci gününde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, birinci oturumda 2014-2019 döneminde yapılan projeleri ve 2019-2024 hedeflerini il belediye başkanlarına aktardı. Yapılan 2. Oturumda ise Başkan Salman, Yalova’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim Kentim’ vurgusundan yola çıkarak kentimizin denizi, doğası, ormanları ve jeopolitik yapısıyla birlikte güzelliklerini belediye başkanlarına anlattı. Yalova’ da düzenlenen çalıştaya katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman davetliyle Belediye Başkanlarımızla bir araya geldik. Yaptığımız ve yapacağımız karşılıklı görüş alışverişleriyle belediyecilik ile ilgili birçok konuda yerel yönetimlerin problemlerine ortak akıl ve iş birlikleriyle çözüm arayacağız.” Şeklinde konuştu.   BAŞKAN SALMAN YALOVA’YI TANITTI Yapılan Çalıştay toplantılarının ardından Yalova’yı gezme imkânı bulan İl Belediye Başkanları Bolu başta Mustafa Kemal Atatürk’ün kentimize en büyük mirasi olan Yürüyen Köşk olmak üzere kentimizin önemli noktaları hakkında Başkan Salman tarafından bilgilendirildiler. İlk olarak Başkan Salman tarafından şehir turu yaptırılan başkanlar bu gezinin ardından dünyaca ünlü olan altın madalyalı Termal ilçesinde bulunan kaplıca bölgesini gezerek burada bulunan Atatürk köşkünü ziyaret ettiler. Ardından Yalova Belediyesi İbrahim Müteferrika Kâğıt Müzesini gezerek kâğıdın tarihçesini ve yapımı hakkında bilgilendirildiler. Mustafa Kemal Atatürk’ün kentimize en büyük mirası olan Yürüyen Köşk’ü bizzat kendi gezdiren Başkan Salman, burada konuklarına Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli kararlarının alındığı, dünyaya çevrecilik dersinin verildiği ilk yer olduğunu belirterek, yapımından bugüne kadar Yürüyen Köşk’ün tarihi hakkında bilgiler verdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın davetlisi olarak 9 İl Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşen çalıştaya katıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın davetlisi olarak 9 İl Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşen çalıştaya katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çanakkele Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan Yalova’da düzenlenen çalıştaya katıldılar. Sunum ve sinevizyon eşliğinde gerçekleşen çalıştayın ikinci gününde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, birinci oturumda 2014-2019 döneminde yapılan projeleri ve 2019-2024 hedeflerini il belediye başkanlarına aktardı. Yapılan 2. Oturumda ise Başkan Salman, Yalova’nın Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim Kentim’ vurgusundan yola çıkarak kentimizin denizi, doğası, ormanları ve jeopolitik yapısıyla birlikte güzelliklerini belediye başkanlarına anlattı.

Yalova’ da düzenlenen çalıştaya katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman davetliyle Belediye Başkanlarımızla bir araya geldik. Yaptığımız ve yapacağımız karşılıklı görüş alışverişleriyle belediyecilik ile ilgili birçok konuda yerel yönetimlerin problemlerine ortak akıl ve iş birlikleriyle çözüm arayacağız.” Şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN SALMAN YALOVA’YI TANITTI

Yapılan Çalıştay toplantılarının ardından Yalova’yı gezme imkânı bulan İl Belediye Başkanları Bolu başta Mustafa Kemal Atatürk’ün kentimize en büyük mirasi olan Yürüyen Köşk olmak üzere kentimizin önemli noktaları hakkında Başkan Salman tarafından bilgilendirildiler.

İlk olarak Başkan Salman tarafından şehir turu yaptırılan başkanlar bu gezinin ardından dünyaca ünlü olan altın madalyalı Termal ilçesinde bulunan kaplıca bölgesini gezerek burada bulunan Atatürk köşkünü ziyaret ettiler. Ardından Yalova Belediyesi İbrahim Müteferrika Kâğıt Müzesini gezerek kâğıdın tarihçesini ve yapımı hakkında bilgilendirildiler. Mustafa Kemal Atatürk’ün kentimize en büyük mirası olan Yürüyen Köşk’ü bizzat kendi gezdiren Başkan Salman, burada konuklarına Türkiye Cumhuriyeti’nin önemli kararlarının alındığı, dünyaya çevrecilik dersinin verildiği ilk yer olduğunu belirterek, yapımından bugüne kadar Yürüyen Köşk’ün tarihi hakkında bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.