BAŞKAN ERCENGİZ SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Gündem 21.10.2020 - 16:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yukarı Pazar’ı Gazi caddesine bağlayan ara sokaklarda devam eden sokak çalışmaları yerinde inceledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzun Çarşı ve Yukarı Pazar’da devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmalarının ardından Gazi Caddesi’ne çıkan ara sokaklardaki alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.   KIŞ GELMEDEN ÇALIŞMALARI TAMAMLAYACAĞIZ Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü alt yapı çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak sokak sağlıklaştırmalarımıza, yayalaştırmalarımıza, alt yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle son dönemde uzun çarşıya olan ilginin artması, yürüttüğümüz çalışmalarında bir göstergesi aslında. Şu anda da Yukarı pazarın Gazi Caddesi’ne olan bağlantı sokak ve caddelerinin alt yapı çalışmalarını hızlandırdık daha öncede ifade etmiştim, kış gelmeden vatandaşımız ayağını çamura değdirmeden yine marka caddelerimizi ve sokaklarımızı burdur halkına kazandıracağız. Eğer önümüzdeki süreçte bir sıkıntı yaşamazsak ve herhangi bir engel de olmazsa, kış aylarına girmeden tüm Uzun Çarşı’da bulunan sokaklarımızın yenileme çalışmasını da tamamlamış olacağız. Esnafımıza sabrı için teşekkür ediyoruz, verdikleri katkılardan ötürü de ayrıca teşekkür ediyoruz.  Gerçekten yapılan çalışmaları takdirle izleyip sabırla takip edip, sonunda da bizlere teşekkür ettikleri zaman bizim için en büyük mutluluk bu oluyor ben tüm Burdur halkına hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.      
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yukarı Pazar’ı Gazi caddesine bağlayan ara sokaklarda devam eden sokak çalışmaları yerinde inceledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzun Çarşı ve Yukarı Pazar’da devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmalarının ardından Gazi Caddesi’ne çıkan ara sokaklardaki alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

KIŞ GELMEDEN ÇALIŞMALARI TAMAMLAYACAĞIZ

Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü alt yapı çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak sokak sağlıklaştırmalarımıza, yayalaştırmalarımıza, alt yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle son dönemde uzun çarşıya olan ilginin artması, yürüttüğümüz çalışmalarında bir göstergesi aslında. Şu anda da Yukarı pazarın Gazi Caddesi’ne olan bağlantı sokak ve caddelerinin alt yapı çalışmalarını hızlandırdık daha öncede ifade etmiştim, kış gelmeden vatandaşımız ayağını çamura değdirmeden yine marka caddelerimizi ve sokaklarımızı burdur halkına kazandıracağız.

Eğer önümüzdeki süreçte bir sıkıntı yaşamazsak ve herhangi bir engel de olmazsa, kış aylarına girmeden tüm Uzun Çarşı’da bulunan sokaklarımızın yenileme çalışmasını da tamamlamış olacağız. Esnafımıza sabrı için teşekkür ediyoruz, verdikleri katkılardan ötürü de ayrıca teşekkür ediyoruz.  Gerçekten yapılan çalışmaları takdirle izleyip sabırla takip edip, sonunda da bizlere teşekkür ettikleri zaman bizim için en büyük mutluluk bu oluyor ben tüm Burdur halkına hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.