Başkan Ercengiz, “Seçimin kazananı Burdur’umuz olsun”

Gündem 01.04.2019 - 09:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz, “Seçimin kazananı Burdur’umuz olsun”

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Burdur Belediye Başkanlığını Millet İttifakının Adayı Ali Orkun Ercengiz kazandı.
Resmi olmayan sonuçlara göre Başkan Ercengiz, 26494 (52,10) oy alarak güven tazeledi. Seçim sonuçlarının ardından Cumhuriyet Meydanı’na akın eden CHP-İYİ Parti ittifakının seçmenleri kazanılan zaferi coşkuyla kutladı. Meydanda bir konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bugün demokrasiye olan inancımızla bir kez daha sandığa gittik. Millet İttifakı’nın adayı olarak girdiğim seçimlerde hemşerilerimizin takdiri ile ikinci kez resmî olmayan sonuçlara göre Burdur Belediye Başkanı seçilmiş bulunuyorum. Öncelikle Partimin ve İyi Parti’nin değerli il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, gönüllülerimize ve kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte sağduyuyu yitirmeden kadim kentimizin huzurunu bozmadan ve tüm siyasi düşüncelere de saygıyı yitirmeden düzeyli bir kampanya yürüttük. 1 Nisan sabahı hiç bir şey olmamış gibi işimizin başında halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm bizi destekleyen dostlarımızla sükunet içinde abartılı olmayan kısa bir kutlama töreninin ardından evlerimize döndük. Seçimin kazananı Burdurumuz olsun.Bu süreçte il seçim kuruluna, sandık başında görevli arkadaşlarımıza, seçimin güven ve huzur içinde geçirilmesini sağlayan güvenlik güçlerimize çok teşekkür ederim. Burdur’umuza hayırlı olması dileğiyle, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.
31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Burdur Belediye Başkanlığını Millet İttifakının Adayı Ali Orkun Ercengiz kazandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Başkan Ercengiz, 26494 (52,10) oy alarak güven tazeledi.

Seçim sonuçlarının ardından Cumhuriyet Meydanı’na akın eden CHP-İYİ Parti ittifakının seçmenleri kazanılan zaferi coşkuyla kutladı.

Meydanda bir konuşma yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bugün demokrasiye olan inancımızla bir kez daha sandığa gittik. Millet İttifakı’nın adayı olarak girdiğim seçimlerde hemşerilerimizin takdiri ile ikinci kez resmî olmayan sonuçlara göre Burdur Belediye Başkanı seçilmiş bulunuyorum. Öncelikle Partimin ve İyi Parti’nin değerli il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, gönüllülerimize ve kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte sağduyuyu yitirmeden kadim kentimizin huzurunu bozmadan ve tüm siyasi düşüncelere de saygıyı yitirmeden düzeyli bir kampanya yürüttük. 1 Nisan sabahı hiç bir şey olmamış gibi işimizin başında halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm bizi destekleyen dostlarımızla sükunet içinde abartılı olmayan kısa bir kutlama töreninin ardından evlerimize döndük. Seçimin kazananı Burdurumuz olsun.Bu süreçte il seçim kuruluna, sandık başında görevli arkadaşlarımıza, seçimin güven ve huzur içinde geçirilmesini sağlayan güvenlik güçlerimize çok teşekkür ederim. Burdur’umuza hayırlı olması dileğiyle, saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.