BAŞKAN ERCENGİZ PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Siyaset 26.03.2019 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, Uzay çatı altında düzenlenen buluşmayla Pazarcı ve Manavcı Esnaflarıyla bir araya geldi.
Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, Uzay çatı altında düzenlenen buluşmayla Pazarcı ve Manavcı Esnaflarıyla bir araya geldi. Uzay çatı altında hizmet veren esnafların şikayetlerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı ve Salı pazarı projesi hakkında da bilgi verdi.   “İşgaliye bedeline zam yapmadık” Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı konuşmada “Bizim derdimiz bu memlekete, her noktada hizmet etmek. Gerek yerel yönetim olarak, gerek müteşebbisin ürettiği hizmetle vatandaşı mutlu etme gayretindeyiz.  Sonuçta siz de o bileşenin bir parçasısınız. Sizler Burdur’da şu anda bütün semt pazarlarımız da dahil olmak üzere vatandaşımıza mümkün olduğu kadar üreticiden tüketiciye olan halkayı azaltmak ve taze meyve sebze yedirmek üzere fedakarlık ediyorsunuz.  Bizler de beş yıldır sizlerden gelen talepler doğrultusunda,  Zabıta Müdürlüğü personellerimizle, oda başkanımızın sizlerden getirdiği talepleri değerlendirerek, mümkün olduğu kadar buradaki düzeni en iyi şekilde sağlamak ve bu düzen içerisinde hizmet üretiminde aksamayı ortadan kaldırmak için birlikte gayret sarf ettik. Hali hazırda bir takım mevcut sorunlar vardı. Göre geldiğimiz günden bu güne kadar, sizlerden alınan işgaliye bedeli altında aldığımız paralara zam yapmadık. Çünkü şunu biliyorduk biz 5-10 lira bu zammı yapsak, bu maliyet bir şekilde nihai tüketim diye yansıyacaktı. Biz bölgenin ucuz, güvenilir ve oldukça geniş bir pazarı olduğunu biliyoruz. Amacımız vatandaşa hizmet ulaştırılması.” İfadelerini kullandı.   Çözüm Odaklı Projeler Hizmet Etmeye Gayret Ediyoruz Birilerini suçlama ya da bu durumdan nemalanmak gibi bir derdinin olmadığını belirten Başkan Ercengiz: “Olup biteni, olduğu gibi değerlendirmek ve bunun üzerinden beş yıldır bu görevi yapan bir belediye başkanı sorumluluğunda olabilecekleri konuşmak ve olabileceklerin üzerinden de vatandaşa yöneltilecek hizmetleri çok da aksatmamak önemli.  Çözüm odaklı ve ayağı yere basan projelerle sizlere hizmet etme gayretindeyiz. Mevcut Salı Pazarı’ndaki çatımızla alakalı bir takım problemler vardı. Tabi bunların bir kısmını çözmeye gayret ettik. Ama bazılarının da temel yapısal sorunu olduğu için, çözmekte güçlü çekiyoruz. Örneğin çatının yüksekliği fazla olduğu için, yağmurlu havalarda ya da yaz aylarında güneşli havalarda çatı olmasına rağmen sizlerin hala içeride şemsiye açarak satış yapmak zorunda olduğunuzu görüyoruz. Kuzey ve güney açısındaki pazarımızın şiddetli poyrazda, sizleri üşüttüğünü biliyoruz. Ama bir çalışma yaptığımızda binanın statiğinin çok da kapatılmaya uygun olmadığını birkaç farklı noktadan test ettik ve yeni dönem için burada uygulamaya planladığımız bir projemiz var. Hem vatandaşımızın rahatça alışveriş yapabileceği, hem de maruz kaldığınız ve satış yaparken sizleri zorlayan hava şartlarına çözüm getireceğimiz bir çalışma yapmayı planlıyoruz.” şeklinde konuştu  
Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, Uzay çatı altında düzenlenen buluşmayla Pazarcı ve Manavcı Esnaflarıyla bir araya geldi.

Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, Uzay çatı altında düzenlenen buluşmayla Pazarcı ve Manavcı Esnaflarıyla bir araya geldi. Uzay çatı altında hizmet veren esnafların şikayetlerini dinleyen Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, Uzay Çatı ve Salı pazarı projesi hakkında da bilgi verdi.

 

“İşgaliye bedeline zam yapmadık”

Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı konuşmada “Bizim derdimiz bu memlekete, her noktada hizmet etmek. Gerek yerel yönetim olarak, gerek müteşebbisin ürettiği hizmetle vatandaşı mutlu etme gayretindeyiz.  Sonuçta siz de o bileşenin bir parçasısınız. Sizler Burdur’da şu anda bütün semt pazarlarımız da dahil olmak üzere vatandaşımıza mümkün olduğu kadar üreticiden tüketiciye olan halkayı azaltmak ve taze meyve sebze yedirmek üzere fedakarlık ediyorsunuz.  Bizler de beş yıldır sizlerden gelen talepler doğrultusunda,  Zabıta Müdürlüğü personellerimizle, oda başkanımızın sizlerden getirdiği talepleri değerlendirerek, mümkün olduğu kadar buradaki düzeni en iyi şekilde sağlamak ve bu düzen içerisinde hizmet üretiminde aksamayı ortadan kaldırmak için birlikte gayret sarf ettik. Hali hazırda bir takım mevcut sorunlar vardı. Göre geldiğimiz günden bu güne kadar, sizlerden alınan işgaliye bedeli altında aldığımız paralara zam yapmadık. Çünkü şunu biliyorduk biz 5-10 lira bu zammı yapsak, bu maliyet bir şekilde nihai tüketim diye yansıyacaktı. Biz bölgenin ucuz, güvenilir ve oldukça geniş bir pazarı olduğunu biliyoruz. Amacımız vatandaşa hizmet ulaştırılması.” İfadelerini kullandı.

 

Çözüm Odaklı Projeler Hizmet Etmeye Gayret Ediyoruz

Birilerini suçlama ya da bu durumdan nemalanmak gibi bir derdinin olmadığını belirten Başkan Ercengiz: “Olup biteni, olduğu gibi değerlendirmek ve bunun üzerinden beş yıldır bu görevi yapan bir belediye başkanı sorumluluğunda olabilecekleri konuşmak ve olabileceklerin üzerinden de vatandaşa yöneltilecek hizmetleri çok da aksatmamak önemli.  Çözüm odaklı ve ayağı yere basan projelerle sizlere hizmet etme gayretindeyiz. Mevcut Salı Pazarı’ndaki çatımızla alakalı bir takım problemler vardı. Tabi bunların bir kısmını çözmeye gayret ettik. Ama bazılarının da temel yapısal sorunu olduğu için, çözmekte güçlü çekiyoruz. Örneğin çatının yüksekliği fazla olduğu için, yağmurlu havalarda ya da yaz aylarında güneşli havalarda çatı olmasına rağmen sizlerin hala içeride şemsiye açarak satış yapmak zorunda olduğunuzu görüyoruz. Kuzey ve güney açısındaki pazarımızın şiddetli poyrazda, sizleri üşüttüğünü biliyoruz. Ama bir çalışma yaptığımızda binanın statiğinin çok da kapatılmaya uygun olmadığını birkaç farklı noktadan test ettik ve yeni dönem için burada uygulamaya planladığımız bir projemiz var. Hem vatandaşımızın rahatça alışveriş yapabileceği, hem de maruz kaldığınız ve satış yaparken sizleri zorlayan hava şartlarına çözüm getireceğimiz bir çalışma yapmayı planlıyoruz.” şeklinde konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.