Başkan Ercengiz, Katı Atık Bertaraf Tesisi’ni inceledi

Gündem 17.07.2017 - 17:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz, Katı Atık Bertaraf Tesisi’ni inceledi

Başkan Ercengiz, Katı Atık Bertaraf Tesisi’ni inceledi
Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Entegre Katı Atık Tesisi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ercengiz, Atlas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından inşaatı devam eden Burdur Entegre Katı Atık Tesis Alanı’nda incelemelerde bulundu.  Tesiste yapılmakta olan İdari Bina ve Kademe İnşaatlarını yerinde inceleyen Başkan Ercengiz, tesisisin mevcut durumu ve gelecekte yapılması planlanan diğer işler hakkında bilgi aldı. Daha önce gelişi güzel bir alana dökülen belediye atıkları hem çevreyi hem insan sağlığını olumsuz etkilediğini belirten Başkan Ercengiz, “Söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Vahşi depolamadan kaynaklanan ve sağlığımızı tehdit eden kötü koku ve gazdan kurtulacağız. Toplanan katı atıklar düzensiz depolama alanlarında gelişi güzel bir şekilde bırakılıyordu. Katı atıkların düzensiz depolama yapılması önemli olumsuzluklar ortaya çıkarabiliyor. Katı atıkların ayrıştırılması, düzenli depolanması ve atıktan enerji üretimini sağlayacağız. Yap-işlet-devret modeliyle ihalesini yaptığımız projemizi 29 yıllığına yüzde 29 enerji üretim payı ile alan Atlas İnşaat firması idari bina ve kademe inşaatına devam ediyor. Tesisimiz kısa bir süre içerisinde tamamlanarak faaliyete başlayacak. 29 yıl boyunca hem kira geliri elde edeceğiz hem de üretilen enerjinin yüzde 29’u birliğimize aktarılacak” diye konuştu. 
Başkan Ercengiz, Katı Atık Bertaraf Tesisi’ni inceledi
Burdur Belediye Başkanı ve Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Entegre Katı Atık Tesisi çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Ercengiz, Atlas İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından inşaatı devam eden Burdur Entegre Katı Atık Tesis Alanı’nda incelemelerde bulundu. 

Tesiste yapılmakta olan İdari Bina ve Kademe İnşaatlarını yerinde inceleyen Başkan Ercengiz, tesisisin mevcut durumu ve gelecekte yapılması planlanan diğer işler hakkında bilgi aldı.

Daha önce gelişi güzel bir alana dökülen belediye atıkları hem çevreyi hem insan sağlığını olumsuz etkilediğini belirten Başkan Ercengiz, “Söz verdiğimiz gibi projelerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Vahşi depolamadan kaynaklanan ve sağlığımızı tehdit eden kötü koku ve gazdan kurtulacağız. Toplanan katı atıklar düzensiz depolama alanlarında gelişi güzel bir şekilde bırakılıyordu. Katı atıkların düzensiz depolama yapılması önemli olumsuzluklar ortaya çıkarabiliyor. Katı atıkların ayrıştırılması, düzenli depolanması ve atıktan enerji üretimini sağlayacağız. Yap-işlet-devret modeliyle ihalesini yaptığımız projemizi 29 yıllığına yüzde 29 enerji üretim payı ile alan Atlas İnşaat firması idari bina ve kademe inşaatına devam ediyor. Tesisimiz kısa bir süre içerisinde tamamlanarak faaliyete başlayacak. 29 yıl boyunca hem kira geliri elde edeceğiz hem de üretilen enerjinin yüzde 29’u birliğimize aktarılacak” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.