Başkan Ercengiz İtfaiye Personeli'ni Ağırladı

Gündem 28.09.2019 - 11:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz İtfaiye Personeli'ni Ağırladı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 25 Eylül- 1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle İtfaiye personelini yemekte ağırladı.
Başkan Ercengiz, İtfaiye Teşkilatı’nın 305. Yıldönümü’nde Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personelleri ile bir araya geldi. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personeli, Stajyer personel ve emekli personeller ve eşleri katıldılar.   Düzenlenen yemekte konuşma yapan Başkan Ercengiz, günün anlam ve önemine değinerek,  “Bu yıl İtfaiye Teşkilatı’nın 305. Yılını kutluyoruz. Öncelikle görevdeki mevcut arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. 6. yılımızda da birlikte görev yapıyoruz. Bugüne kadar itfaiye ihmali neticesinde yurttaşlarımızın zarar görebileceği veya görmüş olduğu haksız olduğumuz bir sonuç ile bugüne kadar karşılaşmadık. Bu öncelikle onların başarısıdır, yönetici arkadaşlarımızın başarısıdır, Burdur Belediyesi’nin başarısıdır, Burdur Halkı’na üretilen hizmetin neticesidir. Biz yerel yönetimlerin en kıymetli varlığı, siz çalışanlarımızsınız. Önce tedbir, sonra tevekkül. Önce sizin tedbirlerinizi almanız, önlemlerinizi en üst düzeyde tutmanız ve sağ salim görev yerlerinize geri dönmeniz, yalnızca bire belediye başkanı olarak değil, Burdur’un bir vatandaşı olarak en büyük temennim bu. Burdur Belediyesi İtfaiye Teşkilatımız,  bölgemizin en iyilerinden bir tanesi. Biz bu konuda övünerek her yerde konuşuyoruz. Biz de elimizden gelen desteği sizlere vermeye çalışıyoruz, gayret gösteriyoruz. Ben başta belediyemizin itfaiye teşkilatından emekli olan çok kıymetli büyüklerim ve eşleri başta olmak üzere, mesai arkadaşlarıma ailelerine ve ileride bizlerin mesai arkadaşı olacak stajyer kardeşlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Kazasız belasız günler diliyorum. “ şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 25 Eylül- 1 Ekim İtfaiye Haftası nedeniyle İtfaiye personelini yemekte ağırladı.

Başkan Ercengiz, İtfaiye Teşkilatı’nın 305. Yıldönümü’nde Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personelleri ile bir araya geldi. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say, Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personeli, Stajyer personel ve emekli personeller ve eşleri katıldılar.

 

Düzenlenen yemekte konuşma yapan Başkan Ercengiz, günün anlam ve önemine değinerek,  “Bu yıl İtfaiye Teşkilatı’nın 305. Yılını kutluyoruz. Öncelikle görevdeki mevcut arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. 6. yılımızda da birlikte görev yapıyoruz. Bugüne kadar itfaiye ihmali neticesinde yurttaşlarımızın zarar görebileceği veya görmüş olduğu haksız olduğumuz bir sonuç ile bugüne kadar karşılaşmadık. Bu öncelikle onların başarısıdır, yönetici arkadaşlarımızın başarısıdır, Burdur Belediyesi’nin başarısıdır, Burdur Halkı’na üretilen hizmetin neticesidir. Biz yerel yönetimlerin en kıymetli varlığı, siz çalışanlarımızsınız. Önce tedbir, sonra tevekkül. Önce sizin tedbirlerinizi almanız, önlemlerinizi en üst düzeyde tutmanız ve sağ salim görev yerlerinize geri dönmeniz, yalnızca bire belediye başkanı olarak değil, Burdur’un bir vatandaşı olarak en büyük temennim bu. Burdur Belediyesi İtfaiye Teşkilatımız,  bölgemizin en iyilerinden bir tanesi. Biz bu konuda övünerek her yerde konuşuyoruz. Biz de elimizden gelen desteği sizlere vermeye çalışıyoruz, gayret gösteriyoruz. Ben başta belediyemizin itfaiye teşkilatından emekli olan çok kıymetli büyüklerim ve eşleri başta olmak üzere, mesai arkadaşlarıma ailelerine ve ileride bizlerin mesai arkadaşı olacak stajyer kardeşlerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Kazasız belasız günler diliyorum. “ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.