Başkan Ercengiz, Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

Yaşam 10.08.2019 - 08:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz, Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

Başkan Ercengiz, Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı öncesi Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ile bayramlaştı. Kurban Bayramı öncesi huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, Kurban Bayramları’nı kutlayan Başkan Ercengiz, her özel günde olduğu gibi bu bayramda da huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı, hepsiyle tek tek ilgilenerek, uzun süre sohbet etti.  Başkan Ercengiz, huzurevi ziyareti sırasında Ağustos ayı belediye meclis toplantısında oy birliği ile yapımına karar verilen yeni Yaşlı Bakım Evi hakkında da bilgi veren Başkan Ercengiz” İnşallah 80 kişilik bir Yaşlı Bakım Evi yapacağız. Bu Yaşlı Bakım Evi, tabii buradan biraz daha konforlu olacak. Bize yakışan bir şey yapacağız. Burdur Gölü’ne  yakın, bahçeli ve gerektiğinde eline çapasını alan çıkacak dışarıda tarımını da yapacak. Ayağınızın toprağa değmesini istiyoruz. Çarşamba günü meclisimizden yetkimizi aldık. Allah nasip ederse projelerini de yaptıktan sonra yapacağımız acil ilk işlerden bir tanesi o.” Şeklinde konuştu                 Başkan Ercengiz, Huzurevine gerçekleştirdiği bayramlaşma ziyaretinde huzurevi sakinlerine karanfil dağıttıktan sonra bir süre sohbet ettiler.
Başkan Ercengiz, Huzurevi Sakinleriyle Bayramlaştı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı öncesi Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ile bayramlaştı.

Kurban Bayramı öncesi huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, Kurban Bayramları’nı kutlayan Başkan Ercengiz, her özel günde olduğu gibi bu bayramda da huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı, hepsiyle tek tek ilgilenerek, uzun süre sohbet etti.  Başkan Ercengiz, huzurevi ziyareti sırasında Ağustos ayı belediye meclis toplantısında oy birliği ile yapımına karar verilen yeni Yaşlı Bakım Evi hakkında da bilgi veren Başkan Ercengiz” İnşallah 80 kişilik bir Yaşlı Bakım Evi yapacağız. Bu Yaşlı Bakım Evi, tabii buradan biraz daha konforlu olacak. Bize yakışan bir şey yapacağız. Burdur Gölü’ne  yakın, bahçeli ve gerektiğinde eline çapasını alan çıkacak dışarıda tarımını da yapacak. Ayağınızın toprağa değmesini istiyoruz. Çarşamba günü meclisimizden yetkimizi aldık. Allah nasip ederse projelerini de yaptıktan sonra yapacağımız acil ilk işlerden bir tanesi o.” Şeklinde konuştu

                Başkan Ercengiz, Huzurevine gerçekleştirdiği bayramlaşma ziyaretinde huzurevi sakinlerine karanfil dağıttıktan sonra bir süre sohbet ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.