BAŞKAN ERCENGİZ HEMŞERİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Gündem 23.03.2017 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ HEMŞERİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

ANTALYA’DAKİ CITY EXPO FUARINDA BURDUR BELEDİYESİ STANDINDA TANITIM YAPAN BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ DERGİMİZ STANDINA DA UĞRAYIP BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADI.
Antalya Expo Center’de devam eden Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında Burdur stantlarını gezen, stantlarda mevkidaşları ile görüşüp, genel değerlendirmeler yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Dergi Ayrıntı standına da uğrayarak, bizleri yalnız bırakmadı. Fuarların kent ve beldelerin en önemli tanıtımlarındaki en önemli vesilelerden birisi olduğunu dile getiren Başkan Ercengiz, standımızda fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Burdur Belediyesi olarak Burdur’un tanıtımına katkı sağladıklarını belirtti. Standımızda Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş ile görüşen Başkan Ercengiz, Dergi Ayrıntı’nın 48 sayı yol alması ve alacak olmasından dolayı başarı dileklerini ifade etti. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da Batı Akdeniz Bölgesinin ekonomik ve kültürel değerlerini ilk sayıdan itibaren gün ışığına çıkarmaya devam ettiklerini kaydedip, ziyaret için Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.    
ANTALYA’DAKİ CITY EXPO FUARINDA BURDUR BELEDİYESİ STANDINDA TANITIM YAPAN BAŞKAN ALİ ORKUN ERCENGİZ DERGİMİZ STANDINA DA UĞRAYIP BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADI.

Antalya Expo Center’de devam eden Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında Burdur stantlarını gezen, stantlarda mevkidaşları ile görüşüp, genel değerlendirmeler yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Dergi Ayrıntı standına da uğrayarak, bizleri yalnız bırakmadı.

Fuarların kent ve beldelerin en önemli tanıtımlarındaki en önemli vesilelerden birisi olduğunu dile getiren Başkan Ercengiz, standımızda fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Burdur Belediyesi olarak Burdur’un tanıtımına katkı sağladıklarını belirtti. Standımızda Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş ile görüşen Başkan Ercengiz, Dergi Ayrıntı’nın 48 sayı yol alması ve alacak olmasından dolayı başarı dileklerini ifade etti. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da Batı Akdeniz Bölgesinin ekonomik ve kültürel değerlerini ilk sayıdan itibaren gün ışığına çıkarmaya devam ettiklerini kaydedip, ziyaret için Başkan Ercengiz’e teşekkür etti.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.