"Başkan Ercengiz'e görevinde başarılar"

Gündem 01.11.2019 - 12:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

"Başkan Ercengiz'e görevinde başarılar"

  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu  ve İş Adamı Mehmet Cadıl’ı ziyaret etti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ve Bucak Belediye Meclis Üyesi Recep Mutlucan ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Zeren, Mustafa Kadıoğlu, Bucak Mermerciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt’da hazır bulundular. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nun ardından İş Adamı Mehmet Cadıl’ı da ziyaret eden Başkan Ercengiz, İş Adamı Mehmet Cadıl ile bir süre sohbet ettiler.   Başkan Hasan Yalçın Meçikoğlu ve İş Adamı Mehmet Cadıl ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ercengiz’e görevinde başarılar diledi.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu  ve İş Adamı Mehmet Cadıl’ı ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ve Bucak Belediye Meclis Üyesi Recep Mutlucan ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Zeren, Mustafa Kadıoğlu, Bucak Mermerciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Hasan Kurt’da hazır bulundular. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nun ardından İş Adamı Mehmet Cadıl’ı da ziyaret eden Başkan Ercengiz, İş Adamı Mehmet Cadıl ile bir süre sohbet ettiler.

 

Başkan Hasan Yalçın Meçikoğlu ve İş Adamı Mehmet Cadıl ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ercengiz’e görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.