Başkan Ercengiz’den Sağlık çalışanlarına Kahve

Gündem 20.03.2020 - 12:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz’den Sağlık çalışanlarına Kahve

Başkan Ercengiz’den Sağlık çalışanlarına Kahve
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, il merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarına kahve hediye etti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, koronavirüs salgını sebebiyle mesai gözetmeksizin çalışan sağlık personellerine kahve hediye etti. Başkan Ercengiz, korona virüsü (Kovid-19) tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarına motivasyon amaçlı kendilerine kahve hediye ettiklerini belirterek, "Sağlığımız için fedakârca ve özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımız Covid-19 tehlikesi süresince mesai gözetmeksizin çabalıyorlar. Bizler de sağlık çalışanlarımıza motivasyon olmaları için kahve hediye ettik. Bu yoğun tempoda çalışmalarını sürdürürken, en azından sıcak kahvelerini içerek dinlenmelerini istedik. Bizler için fedakarca çalışan sağlık ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Ercengiz’den Sağlık çalışanlarına Kahve

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, il merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarına kahve hediye etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, koronavirüs salgını sebebiyle mesai gözetmeksizin çalışan sağlık personellerine kahve hediye etti.

Başkan Ercengiz, korona virüsü (Kovid-19) tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarına motivasyon amaçlı kendilerine kahve hediye ettiklerini belirterek, "Sağlığımız için fedakârca ve özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımız Covid-19 tehlikesi süresince mesai gözetmeksizin çabalıyorlar. Bizler de sağlık çalışanlarımıza motivasyon olmaları için kahve hediye ettik. Bu yoğun tempoda çalışmalarını sürdürürken, en azından sıcak kahvelerini içerek dinlenmelerini istedik. Bizler için fedakarca çalışan sağlık ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.