Başkan Ercengiz’den Lise Öğrencilerine “Nutuk”

Eğitim 12.11.2018 - 15:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz’den Lise Öğrencilerine “Nutuk”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 5000 Lise öğrencisine Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet tarihine ışık tutan eseri “Nutuk” kitabı hediye etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesini ziyaret etti. Başkan Ercengiz gerçekleştirmiş olduğu ziyarette okul kütüphanesine de destek amacıyla 24 ciltlik “Atatürk’ün Bütün Eserleri” isimli kitap hediye etti. Lise öğrencilerine Mustafa Kemal Atatürk’ün önemli eserlerinden biri olan Nutuk kitabını da 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşturuldu.    Sınıfta konuşma yapan Başkan Ercengiz, Nutuk’un önemli bir eser olduğunu belirterek, “Atatürk bu güzel Cumhuriyetimizi kurmuş ve bizlere emanet etmiş. Cumhuriyeti korumak ve sonsuza kadar yaşamasını sağlamak bizlerin ve sizlerin elinizde, onunu için bu dağıtacağımız Nutuk’ta, bugünkü Türkiye Cumhuriyeti Devletinin nasıl kurulduğuna, Cumhuriyetin korunması için neler yapmamız gerektiğine dair öğütler var. Bugünleri anlayabilmemiz için geçmişte ne olup bittiğini en güzel şekilde özetleyen ve tarihten geleceğimize ışık tutan eşsiz bir eserdir. Atatürk’ün ilkeleri ışığınız, Nutuk rehberiniz olsun.” diye konuştu. Başkan Ercengiz, konuşmasının ardından Lise öğrencilerine kitapları takdim ederek, sınıfta öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 5000 Lise öğrencisine Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet tarihine ışık tutan eseri “Nutuk” kitabı hediye etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesini ziyaret etti. Başkan Ercengiz gerçekleştirmiş olduğu ziyarette okul kütüphanesine de destek amacıyla 24 ciltlik “Atatürk’ün Bütün Eserleri” isimli kitap hediye etti. Lise öğrencilerine Mustafa Kemal Atatürk’ün önemli eserlerinden biri olan Nutuk kitabını da 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşturuldu.

 

 Sınıfta konuşma yapan Başkan Ercengiz, Nutuk’un önemli bir eser olduğunu belirterek, “Atatürk bu güzel Cumhuriyetimizi kurmuş ve bizlere emanet etmiş. Cumhuriyeti korumak ve sonsuza kadar yaşamasını sağlamak bizlerin ve sizlerin elinizde, onunu için bu dağıtacağımız Nutuk’ta, bugünkü Türkiye Cumhuriyeti Devletinin nasıl kurulduğuna, Cumhuriyetin korunması için neler yapmamız gerektiğine dair öğütler var. Bugünleri anlayabilmemiz için geçmişte ne olup bittiğini en güzel şekilde özetleyen ve tarihten geleceğimize ışık tutan eşsiz bir eserdir. Atatürk’ün ilkeleri ışığınız, Nutuk rehberiniz olsun.” diye konuştu. Başkan Ercengiz, konuşmasının ardından Lise öğrencilerine kitapları takdim ederek, sınıfta öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.