BAŞKAN ERCENGİZ’DEN DSİ 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Gündem 05.03.2021 - 15:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN DSİ 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Başkan Ercengiz’den DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne ziyaret.
Başkan Ercengiz’den DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne ziyaret.     Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü İsmail Güler ile birlikte DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin’i makamında ziyaret etti. Sosyal Medya Hesabından paylaşım yapan Başkan Ercengiz, “DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin Bölge Müdür Yardımcısı Murat Altınkaya, İçme Suyu ve Atık Su Şube Müdürü İbrahim Düden, Havza Yönetimi İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğü Himmet Kargı’yı makamlarında ziyaret ederek göreve yeni başlayan Müdürümüzü ve hemşerimiz Müdür Yardımcısı Murat Bey’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Şehrimizin içme suyu projelerini masaya yatırdık. Destek ve katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.  
Başkan Ercengiz’den DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne ziyaret.

Başkan Ercengiz’den DSİ 18. Bölge Müdürlüğüne ziyaret.

 

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü İsmail Güler ile birlikte DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Sosyal Medya Hesabından paylaşım yapan Başkan Ercengiz, “DSİ 18. Bölge Müdürü Rahmi Şahin Bölge Müdür Yardımcısı Murat Altınkaya, İçme Suyu ve Atık Su Şube Müdürü İbrahim Düden, Havza Yönetimi İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğü Himmet Kargı’yı makamlarında ziyaret ederek göreve yeni başlayan Müdürümüzü ve hemşerimiz Müdür Yardımcısı Murat Bey’e hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Şehrimizin içme suyu projelerini masaya yatırdık. Destek ve katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.