BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BAŞKAN UYSAL’A TEŞEKKÜR

Gündem 19.07.2017 - 11:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BAŞKAN UYSAL’A TEŞEKKÜR

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BAŞKAN UYSAL’A TEŞEKKÜR
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İsmet İnönü ve Armağan İlci Bulvarında devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ercengiz, asfalt kazıma aracı ile çalışmalara destek olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti. Burdur Belediyesi tarafından İsmet İnönü ve Armağan İlci Bulvarında asfalt yenileme çalışmaları başlatıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talebi üzerine Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Asfalt Kazıma Aracını Burdur’a gönderdi. İsmet İnönü ve Armağan İlci Bulvarında asfalt kazıma tamamlanarak asfaltlama çalışmaları başladı. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Alt yapı nedeniyle özellikle yağmur drenaj hattı çalışmaları sürecinde bozulan yolları yeniliyoruz. İsmet İnönü ve Armağan İlci Bulvarında yolları yenileyeceğiz. Çalışmalarımıza Muratpaşa Belediyesi asfalt kazıma aracı ile destek oldu. Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal’a desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Şu anda ekiplerimiz burada çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 50000 metrelik bir asfalt çalışması yapacağız. Daha sonra da Serdaroğlu Caddesi asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BAŞKAN UYSAL’A TEŞEKKÜR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İsmet İnönü ve Armağan İlci Bulvarında devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ercengiz, asfalt kazıma aracı ile çalışmalara destek olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti.

Burdur Belediyesi tarafından İsmet İnönü ve Armağan İlci Bulvarında asfalt yenileme çalışmaları başlatıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talebi üzerine Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal, Asfalt Kazıma Aracını Burdur’a gönderdi.

İsmet İnönü ve Armağan İlci Bulvarında asfalt kazıma tamamlanarak asfaltlama çalışmaları başladı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Alt yapı nedeniyle özellikle yağmur drenaj hattı çalışmaları sürecinde bozulan yolları yeniliyoruz. İsmet İnönü ve Armağan İlci Bulvarında yolları yenileyeceğiz. Çalışmalarımıza Muratpaşa Belediyesi asfalt kazıma aracı ile destek oldu. Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal’a desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Şu anda ekiplerimiz burada çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 50000 metrelik bir asfalt çalışması yapacağız. Daha sonra da Serdaroğlu Caddesi asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.