BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BASINA “ÖZEL” KUTLAMA

Gündem 22.07.2016 - 19:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN BASINA “ÖZEL” KUTLAMA

BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ALİ ORKUN ERCENGİZ, İSTASYON ÇAY BAHÇESİNDE 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI İÇİN ÖZEL BİR PROGRAM TERTİP ETTİ.
Kent merkezindeki görev yapan gazete, internet, televizyon, dergi ve medya organları mensuplarının davet edildiği programda Belediye Başkanı Ercengiz, 24 Temmuz basın bayramı için bir araya gelindiğini belirterek, özgür basına vurgu yaptı. Ercengiz, ülke gündeminin ana konusu olan darbe teşebbüsü hakkında daha ağırlıklı bir konuşma yaptı ve darbenin olduğu akşamı diğer mülki amirlerle birlikte yaşananları dakika dakika anlattı. Bu konudaki final konuşmasında ülkenin tek vücut olduğunu, meydanlarda yapılan bazı toplanmalarda hedef şaşırtılarak provokasyon yapılabileceğini, CHP grubu olarak genel merkezden gelen telkinle meydanlarda bulunmadıklarını fakat kanlarının son damlarına kadar ve Atatürk’ün izinde savaşmaya hazır olduklarını vurguladı. Ercengiz; meydanlarda en çok sesi çıkanın bu operasyonlarda en çok canı yananlar olduğunun da tespit edildiğini kaydetti. BASIN MENSUPLARINA ÖZEL HEDİYE Be3lediye Başkanı Ercengiz, darbe teşebbüsü konuşmasının ardından basın mensupları için hediyeler verdi. Her basın mensubuna birer adet kaliteli kol saati hediye eden Ercengiz, tekrar basının önemine vurgu yaptı. Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel de Başkan Ercengiz’e bu nazik programdan dolayı teşekkür etti ve 24 Temmuz Basın bayramının basında sansürün kaldırılışının yıldönümü adına yapıldığını söyledi. 
BURDUR BELEDİYE BAŞKANI ALİ ORKUN ERCENGİZ, İSTASYON ÇAY BAHÇESİNDE 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI İÇİN ÖZEL BİR PROGRAM TERTİP ETTİ.

Kent merkezindeki görev yapan gazete, internet, televizyon, dergi ve medya organları mensuplarının davet edildiği programda Belediye Başkanı Ercengiz, 24 Temmuz basın bayramı için bir araya gelindiğini belirterek, özgür basına vurgu yaptı.

Ercengiz, ülke gündeminin ana konusu olan darbe teşebbüsü hakkında daha ağırlıklı bir konuşma yaptı ve darbenin olduğu akşamı diğer mülki amirlerle birlikte yaşananları dakika dakika anlattı. Bu konudaki final konuşmasında ülkenin tek vücut olduğunu, meydanlarda yapılan bazı toplanmalarda hedef şaşırtılarak provokasyon yapılabileceğini, CHP grubu olarak genel merkezden gelen telkinle meydanlarda bulunmadıklarını fakat kanlarının son damlarına kadar ve Atatürk’ün izinde savaşmaya hazır olduklarını vurguladı. Ercengiz; meydanlarda en çok sesi çıkanın bu operasyonlarda en çok canı yananlar olduğunun da tespit edildiğini kaydetti.

BASIN MENSUPLARINA ÖZEL HEDİYE

Be3lediye Başkanı Ercengiz, darbe teşebbüsü konuşmasının ardından basın mensupları için hediyeler verdi. Her basın mensubuna birer adet kaliteli kol saati hediye eden Ercengiz, tekrar basının önemine vurgu yaptı.

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel de Başkan Ercengiz’e bu nazik programdan dolayı teşekkür etti ve 24 Temmuz Basın bayramının basında sansürün kaldırılışının yıldönümü adına yapıldığını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.