Başkan Ercengiz Cuma Pazarını Ziyaret Etti

Gündem 12.06.2020 - 17:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz Cuma Pazarını Ziyaret Etti

Başkan Ercengiz Cuma Pazarını Ziyaret Etti
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  ziyaretlerine devam ediyor, Cumapazarı esnafını ziyaret eden Ercengiz vatandaş, esnaf ve üreticiler ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Ercengiz, Cuma pazarına yaptığı ziyarette pazarda bulunan vatandaşlara ve esnaflara hayırlı alışverişler ve hayırlı Cumalar dileklerini iletirken. Esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri dinledi. Pazar esnafı ve vatandaşlar ise Başkan Ercengiz’in  kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan’a teşekkür ettiler. Başkan Ercengiz yapmış olduğu paylaşımda ” Cuma Pazarımızı ziyaret edip vatandaşlarımızın esnaflarımızın ve üreticilerimizin halini hatırını sorarak hayırlı cumalar diledik” dedi
Başkan Ercengiz Cuma Pazarını Ziyaret Etti

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  ziyaretlerine devam ediyor, Cumapazarı esnafını ziyaret eden Ercengiz vatandaş, esnaf ve üreticiler ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ercengiz, Cuma pazarına yaptığı ziyarette pazarda bulunan vatandaşlara ve esnaflara hayırlı alışverişler ve hayırlı Cumalar dileklerini iletirken. Esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri dinledi. Pazar esnafı ve vatandaşlar ise Başkan Ercengiz’in  kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan’a teşekkür ettiler.

Başkan Ercengiz yapmış olduğu paylaşımda ” Cuma Pazarımızı ziyaret edip vatandaşlarımızın esnaflarımızın ve üreticilerimizin halini hatırını sorarak hayırlı cumalar diledik” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.