BAŞKAN ERCENGİZ BİZZAT TAKİP ETTİ

Gündem 27.02.2021 - 09:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ERCENGİZ BİZZAT TAKİP ETTİ

Burdur Gölü Kenarındaki Sazlık Yangını Kontrol Altına Alındı Başkan Ercengiz Bizzat Takip Etti...
Burdur'da akşam saatlerinde meydana gelen yangın korkutsa da Burdur Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda kontrol altına alındı.   Yangın boyunca bölgede bizzat bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çalışmaları yakından takip etti. Serenler Oteli alt tarafında başlayan sazlık yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekipleri, yangının büyümesini engelledi.  Yangın söndürme çalışmalarını bizzat takip eden Başkan Ali Orkun Ercengiz, " Yangına zamanında müdahale ederek kontrol altına aldık. Büyük olasılıkla dikkatsizlik sonucunda meydana geldi. Can kaybı olmaması bizleri sevindirse de sazlık bölgesinde bulunan canlılarında zarar görmemiş olması en büyük temennimiz. Vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını istiyoruz. " ifadelerini kullandı.  
Burdur Gölü Kenarındaki Sazlık Yangını Kontrol Altına Alındı Başkan Ercengiz Bizzat Takip Etti...

Burdur'da akşam saatlerinde meydana gelen yangın korkutsa da Burdur Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda kontrol altına alındı.

 

Yangın boyunca bölgede bizzat bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, çalışmaları yakından takip etti.

Serenler Oteli alt tarafında başlayan sazlık yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekipleri, yangının büyümesini engelledi. 

Yangın söndürme çalışmalarını bizzat takip eden Başkan Ali Orkun Ercengiz, " Yangına zamanında müdahale ederek kontrol altına aldık. Büyük olasılıkla dikkatsizlik sonucunda meydana geldi. Can kaybı olmaması bizleri sevindirse de sazlık bölgesinde bulunan canlılarında zarar görmemiş olması en büyük temennimiz. Vatandaşlarımızın daha dikkatli olmasını istiyoruz. " ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.