Başkan Ercengiz, Belediye Personeli Bayramlaştı

Gündem 10.08.2019 - 12:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz, Belediye Personeli Bayramlaştı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsünden gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say ile birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Bayramlaşmada konuşan Başkan Ercengiz, “Hizmet etmeye geldik. Daha yaşanabilir bir Burdur için hep birlikte çalışıyoruz. Emekleriniz büyük, hepinize teşekkür ediyorum. Özellikle bayram tatillerinde çok fazla trafik kazası oluyor. Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olanların dikkatli olmalarını istiyorum. Kurban Bayramınızı eşinizle, dostunuzla, ailenizle çocuklarınızla mutlu bir şekilde geçirmenizi diliyorum. Aile fertleriniz ve siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu. Bayramlaşmanın ardından belediye personeline ceviz ezmesi ikram edildi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsünden gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say ile birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Bayramlaşmada konuşan Başkan Ercengiz, “Hizmet etmeye geldik. Daha yaşanabilir bir Burdur için hep birlikte çalışıyoruz. Emekleriniz büyük, hepinize teşekkür ediyorum. Özellikle bayram tatillerinde çok fazla trafik kazası oluyor. Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olanların dikkatli olmalarını istiyorum. Kurban Bayramınızı eşinizle, dostunuzla, ailenizle çocuklarınızla mutlu bir şekilde geçirmenizi diliyorum. Aile fertleriniz ve siz kıymetli çalışma arkadaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Bayramlaşmanın ardından belediye personeline ceviz ezmesi ikram edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.