BAŞKAN BÖCEK’TEN MATEM TUTANLARA LOKMA

Kültür 25.09.2018 - 16:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN BÖCEK’TEN MATEM TUTANLARA LOKMA

KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI BÖCEK’TEN ORUÇ AÇMA LOKMASI
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Dernekleri Antalya Şubesi ve Konyaaltı Alevi Kültür Derneği üyelerine oruç açma lokması ikram etti.     Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem ayında her yıl olduğu gibi bu yılda matem orucu tutan Aleviler için oruç açma lokması yemeği verdi. Başkan Muhittin Böcek, Muharrem ayının 11 ve 12.  günlerinde Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi ve Hacı Bektaş Veli Derneği Antalya Şubesi üyelerine lokma dağıttı.   Başkan Muhittin Böcek, ilk olarak Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Dernekleri Antalya Şubesi üyelerine oruç açma lokması ikramında bulundu. Yemek öncesi okunan duanın ardından Başkan Muhittin Böcek, Alevi vatandaşlarla birlikte oruç açma lokması sofrasına oturdu. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi Başkanı Nurettin Erdoğan, Başkan Muhittin Böcek’e katkılarından dolayı teşekkür etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, daha sonra dernek üyeleriyle sohbet ederek, çay içti.   Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem ayının 12. gününde ise Gürsu Mahallesi’nde bulunan Konyaaaltı Belediyesi Konyaaltı Cemevi’nde oruç açma lokmasına katıldı. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Böcek, okunan duanın ardından Konyaaltı Alevi Kültür Derneği Başkanı Erdoğan Tedik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ve yönetimi ile birlikte sofraya oturdu. “Muharrem ayı Alevi vatandaşlarımız için matem ayıdır.” diyen Başkan Muhittin Böcek, sözlerini “Birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın. Allah lokmalarınızı kabul etsin” şeklinde tamamladı.
KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI BÖCEK’TEN ORUÇ AÇMA LOKMASI

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Dernekleri Antalya Şubesi ve Konyaaltı Alevi Kültür Derneği üyelerine oruç açma lokması ikram etti.

 

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem ayında her yıl olduğu gibi bu yılda matem orucu tutan Aleviler için oruç açma lokması yemeği verdi. Başkan Muhittin Böcek, Muharrem ayının 11 ve 12.  günlerinde Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi ve Hacı Bektaş Veli Derneği Antalya Şubesi üyelerine lokma dağıttı.

 

Başkan Muhittin Böcek, ilk olarak Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Dernekleri Antalya Şubesi üyelerine oruç açma lokması ikramında bulundu. Yemek öncesi okunan duanın ardından Başkan Muhittin Böcek, Alevi vatandaşlarla birlikte oruç açma lokması sofrasına oturdu. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi Başkanı Nurettin Erdoğan, Başkan Muhittin Böcek’e katkılarından dolayı teşekkür etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, daha sonra dernek üyeleriyle sohbet ederek, çay içti.

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muharrem ayının 12. gününde ise Gürsu Mahallesi’nde bulunan Konyaaaltı Belediyesi Konyaaltı Cemevi’nde oruç açma lokmasına katıldı. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Böcek, okunan duanın ardından Konyaaltı Alevi Kültür Derneği Başkanı Erdoğan Tedik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkanı Onur Duruk, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül ve yönetimi ile birlikte sofraya oturdu. “Muharrem ayı Alevi vatandaşlarımız için matem ayıdır.” diyen Başkan Muhittin Böcek, sözlerini “Birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın. Allah lokmalarınızı kabul etsin” şeklinde tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.