Başkan Başdeğirmen, "Belediye demek sadece asfalt, kaldırım demek değildir."

Gündem 28.10.2019 - 12:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Başdeğirmen, "Belediye demek sadece asfalt, kaldırım demek değildir."

Üniversite gençliğinden Başkan Başdeğirmen’e sevgi seli
  Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğrenci Konseyi Isparta Belediyesinin de desteklediği Gölcük Tabiat Parkında Doğa Şöleni etkinliği gerçekleştirildi.   Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirilen Doğa Şöleni etkinliğinde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, üniversite gençliğini yalnız bırakayarak, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte etkinliğe katıldı.   Coşku dolu gençlerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen;  "Belediye demek sadece, asfalt, kaldırım, temizlik demek değildir. Sosyal belediyecilik anlamında biz öğrencilerimizin yanındayız, eksiklikleri gidermek için de elimizden geleni yapmaya hazırız” Dedi.   SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Zafer Aktaş; “Çoğu arkadaşımız doğa harikası Gölcük’ü bilmiyordu. Hem Gölcük’ü tanıtmak, hem de öğrenci arkadaşlarımızın bir araya gelerek aktivite yapmasını sağlamak istiyorduk. Öğrenciler çok mutlular, bizde çok mutluyuz. 3 bine yakın arkadaşımız etkinliğe katıldı. Öğrenci konseyi olarak Şükrü Başkanımızın destekleriyle bu tür etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” Dedi.   SDÜ Öğrenci Konseyinin Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirdiği ve 3 bine yakın öğrencinin katıldığı Doğa Şöleni etkinliği, akşam saatlerine kadar devam etti.
Üniversite gençliğinden Başkan Başdeğirmen’e sevgi seli

 

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğrenci Konseyi Isparta Belediyesinin de desteklediği Gölcük Tabiat Parkında Doğa Şöleni etkinliği gerçekleştirildi.

 

Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirilen Doğa Şöleni etkinliğinde Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, üniversite gençliğini yalnız bırakayarak, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte etkinliğe katıldı.

 

Coşku dolu gençlerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen;

 "Belediye demek sadece, asfalt, kaldırım, temizlik demek değildir. Sosyal belediyecilik anlamında biz öğrencilerimizin yanındayız, eksiklikleri gidermek için de elimizden geleni yapmaya hazırız” Dedi.

 

SDÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Zafer Aktaş; “Çoğu arkadaşımız doğa harikası Gölcük’ü bilmiyordu. Hem Gölcük’ü tanıtmak, hem de öğrenci arkadaşlarımızın bir araya gelerek aktivite yapmasını sağlamak istiyorduk. Öğrenciler çok mutlular, bizde çok mutluyuz. 3 bine yakın arkadaşımız etkinliğe katıldı. Öğrenci konseyi olarak Şükrü Başkanımızın destekleriyle bu tür etkinliklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” Dedi.

 

SDÜ Öğrenci Konseyinin Gölcük Tabiat Parkında gerçekleştirdiği ve 3 bine yakın öğrencinin katıldığı Doğa Şöleni etkinliği, akşam saatlerine kadar devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.