Başkan Alagöz seçimi değerlendirdi

Gündem 27.06.2018 - 11:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Alagöz seçimi değerlendirdi

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz seçimleri değerlendirdi.
“Saygıdeğer hemşerilerim... Bildiğiniz üzere bir seçim dönemini daha hep beraber geride bıraktık Milliyetçi Hareket Partisi Tefenni teşkilatı olarak propaganda süreci başladığı günden itibaren tüm halkımıza rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun o meşhur mesajını aktararak çalışmalarımızı yaptık. Ne diyordu rahmetli Yazıcıoğlu: 'Bu seçimlerde gelir geçer, sel gider taş kalır. Seçimlerden sonra birbirimize selam verecek kadar saygımız kalsın.' İşte bugün tam da bu noktadayız. Seçimler bitti ve hep beraber yarınlara bakacağız. Küskünlükler kırgınlıklar yaşamayacağız. Seçim sonuçlarına gelince, her seçimin olduğu gibi bu seçimlerin de kazananları ve kaybedenleri var. Seçimlerden herkesin kendisine göre çıkartması gereken dersler var. Halkımızın bizlere vermiş olduğu mesajları görüp anlama zaruretimiz var. Tefenni MHP Teşkilatı olarak gerçekten yoğun ve tempolu bir propaganda süreci yaşadık. Sonuçları itibariyle Tefenni merkezde 30’luk bir oranla birinci parti, Tefenni genelinde de 24 lük bir oranla AK Partiden sonra ikinci parti olduk. Seçimlere Burdur MHP ikinci sıra milletvekili adayı olarak giren ve Tefenni’yi en iyi şekilde temsil eden hemşerimiz Sayın Hüseyin Ünlü beyefendiye şahsım teşkilatım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Burdur MHP birinci sıra adayımız Sayın Hikmet Ökte beyefendiye, üçüncü sıra adayımız Sayın Murat Arık beyefendiye de Teşkilatım adına teşekkürlerimi bir borç bilirim.   Seçimler sonucunda halkımızın oylarıyla seçilen milletvekillerimiz sayın Bayram Özçelik beyefendiyi sayın Yasin Uğur beyefendiyi ve sayın Mehmet Göker beyefendiyi tebrik ediyor ilimize hizmetleri esnasında başarılar diliyorum. Genel anlamda seçim sonuçlarının başta vatanımıza, milletimize, Burdur’umuza ve Tefenni’mize hayırlar getirmesini Cenab’ı Haktan niyaz ediyor, Seçim çalışmaları esnasında gecesini gündüzüne katarak bizlerle beraber sahada çalışan tüm teşkilatımıza ve bizlerden Desteklerini esirgemeyen tüm Tefenni halkına teşekkür ediyor Saygılarımı sunuyorum.”
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz seçimleri değerlendirdi.

“Saygıdeğer hemşerilerim... Bildiğiniz üzere bir seçim dönemini daha hep beraber geride bıraktık Milliyetçi Hareket Partisi Tefenni teşkilatı olarak propaganda süreci başladığı günden itibaren tüm halkımıza rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun o meşhur mesajını aktararak çalışmalarımızı yaptık. Ne diyordu rahmetli Yazıcıoğlu: 'Bu seçimlerde gelir geçer, sel gider taş kalır. Seçimlerden sonra birbirimize selam verecek kadar saygımız kalsın.' İşte bugün tam da bu noktadayız. Seçimler bitti ve hep beraber yarınlara bakacağız. Küskünlükler kırgınlıklar yaşamayacağız.

Seçim sonuçlarına gelince, her seçimin olduğu gibi bu seçimlerin de kazananları ve kaybedenleri var. Seçimlerden herkesin kendisine göre çıkartması gereken dersler var. Halkımızın bizlere vermiş olduğu mesajları görüp anlama zaruretimiz var.

Tefenni MHP Teşkilatı olarak gerçekten yoğun ve tempolu bir propaganda süreci yaşadık. Sonuçları itibariyle Tefenni merkezde 30’luk bir oranla birinci parti, Tefenni genelinde de 24 lük bir oranla AK Partiden sonra ikinci parti olduk. Seçimlere Burdur MHP ikinci sıra milletvekili adayı olarak giren ve Tefenni’yi en iyi şekilde temsil eden hemşerimiz Sayın Hüseyin Ünlü beyefendiye şahsım teşkilatım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Burdur MHP birinci sıra adayımız Sayın Hikmet Ökte beyefendiye, üçüncü sıra adayımız Sayın Murat Arık beyefendiye de Teşkilatım adına teşekkürlerimi bir borç bilirim.

 

Seçimler sonucunda halkımızın oylarıyla seçilen milletvekillerimiz sayın Bayram Özçelik beyefendiyi sayın Yasin Uğur beyefendiyi ve sayın Mehmet Göker beyefendiyi tebrik ediyor ilimize hizmetleri esnasında başarılar diliyorum.

Genel anlamda seçim sonuçlarının başta vatanımıza, milletimize, Burdur’umuza ve Tefenni’mize hayırlar getirmesini Cenab’ı Haktan niyaz ediyor, Seçim çalışmaları esnasında gecesini gündüzüne katarak bizlerle beraber sahada çalışan tüm teşkilatımıza ve bizlerden Desteklerini esirgemeyen tüm Tefenni halkına teşekkür ediyor Saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.