BAŞKAN ALAGÖZ OFF ROAD ARAÇ ÜRETİMİNE BAŞLADI

Gündem 27.04.2020 - 14:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ OFF ROAD ARAÇ ÜRETİMİNE BAŞLADI

KENDİ YERLİ OFFROAD (ARAZİ) ARAÇLARIMIZI ÜRETİYORUZ.
Kendi ürettiğimiz OffRoad (Arazi) Araçlarımızla, İlçemiz ve İlimizde Alternatif Turizme destek olacağız. Tefenni İlçemiz diğer yerleşim yerlerine oranla, konaklama/yatak sayısında nüfusa oranla en fazla yatak sayısına sahip İlçedir. Özellikle Ekolojik Turizm noktasında son yıllarda Tefenni Villas, Tefenni Green Garden House gibi ciddi yatırımlarla bölgede adından sıkça söz ettirmektedir. Bu doğrultuda, İlçemizde Turizm alanlarında konaklayan yerli ve yabancı turistlerin İlçemizde daha fazla vakit geçirmeleri, ilçemize ekonomik olarak daha fazla katkıda bulunmaları, geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla turistin ilçemizi ziyaret etmesi ve Alternatif turizm kaynaklarından biri olarak bilinen Offroad Turizmini İlimize ve İlçemize kazandırmak adına, uzun zamandır planladığımız projemizi bu yıl itibari ile devreye koyuyoruz. Proje Çerçevesinde OFFROAD alanlarının oluşturulması için çalışmalarımıza başladık. Yine Belediyemiz kademesinde tasarımı Belediyemize ait olan OffRoad (Arazi) araçlarımızı üretmeye başladık. İlk etapta 1 tanesi (TB80) Büyük Boy (80Hp), diğeri (TB15) Küçük Boy (15 Hp) olmak üzere 2 adet araç ürettik. Ürettiğimiz araçların motor ve şanzımanı hurda araçların motor ve şanzımanlarından revize ederek kullandık. Dolayısıyla çok küçük maliyetlerle ciddi bir gelir getireceğine inandığımız araçlar üretiyoruz. Hatta şimdiden 5 Adet ön sipariş aldık. Temmuz ayı itibari ile OffRoad alanlarımızın düzenlenmesi ve tamamlanmasıyla ve tabii ki Covid19 Pandemisinin de son bulmasıyla İlçemizde ilk etkinlikler düzenlenecektir. Ürettiğimiz araçların yanında önümüzdeki günlerde ilk elektrikli aracımızı da tanıtımını yapacağız. Araçların üretiminde üstün performans sergileyen tüm kademe personelime de sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ürettiğimiz Araçların ve OffRoad Turizminin Burdur'umuza ve Tefenni'mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyor tüm halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.
KENDİ YERLİ OFFROAD (ARAZİ) ARAÇLARIMIZI ÜRETİYORUZ.

Kendi ürettiğimiz OffRoad (Arazi) Araçlarımızla, İlçemiz ve İlimizde Alternatif Turizme destek olacağız.

Tefenni İlçemiz diğer yerleşim yerlerine oranla, konaklama/yatak sayısında nüfusa oranla en fazla yatak sayısına sahip İlçedir. Özellikle Ekolojik Turizm noktasında son yıllarda Tefenni Villas, Tefenni Green Garden House gibi ciddi yatırımlarla bölgede adından sıkça söz ettirmektedir.

Bu doğrultuda, İlçemizde Turizm alanlarında konaklayan yerli ve yabancı turistlerin İlçemizde daha fazla vakit geçirmeleri, ilçemize ekonomik olarak daha fazla katkıda bulunmaları, geçtiğimiz yıllara oranla daha fazla turistin ilçemizi ziyaret etmesi ve Alternatif turizm kaynaklarından biri olarak bilinen Offroad Turizmini İlimize ve İlçemize kazandırmak adına, uzun zamandır planladığımız projemizi bu yıl itibari ile devreye koyuyoruz.

Proje Çerçevesinde OFFROAD alanlarının oluşturulması için çalışmalarımıza başladık. Yine Belediyemiz kademesinde tasarımı Belediyemize ait olan OffRoad (Arazi) araçlarımızı üretmeye başladık. İlk etapta 1 tanesi (TB80) Büyük Boy (80Hp), diğeri (TB15) Küçük Boy (15 Hp) olmak üzere 2 adet araç ürettik. Ürettiğimiz araçların motor ve şanzımanı hurda araçların motor ve şanzımanlarından revize ederek kullandık. Dolayısıyla çok küçük maliyetlerle ciddi bir gelir getireceğine inandığımız araçlar üretiyoruz. Hatta şimdiden 5 Adet ön sipariş aldık.

Temmuz ayı itibari ile OffRoad alanlarımızın düzenlenmesi ve tamamlanmasıyla ve tabii ki Covid19 Pandemisinin de son bulmasıyla İlçemizde ilk etkinlikler düzenlenecektir.

Ürettiğimiz araçların yanında önümüzdeki günlerde ilk elektrikli aracımızı da tanıtımını yapacağız. Araçların üretiminde üstün performans sergileyen tüm kademe personelime de sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ürettiğimiz Araçların ve OffRoad Turizminin Burdur'umuza ve Tefenni'mize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyor tüm halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.