BAŞKAN ALAGÖZ ‘NEREDE FETÖ PKK ARTIĞI’ VARSA ONLARDAN SES GELİYOR

Gündem 22.10.2020 - 15:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ ‘NEREDE FETÖ PKK ARTIĞI’ VARSA ONLARDAN SES GELİYOR

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TTB kapatılsın çıkışına yapılan yorum, hakaret ve paylaşım yapanlara şaşırdığını belirten açıklamada bulundu...  
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Türk Tabipler Birliği kapatılması hakkında açıklamalarda bulundu.    Başkan Alagöz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TTB'nin kapatılsın çıkışına yapılan yorum, hakaret ve paylaşım yapanlara şaşırdığını belirttiği açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Türk Tabipler Birliği kapatılsın çıkışına yorum, hakaret ve paylaşım yapan bazı kendini bilmezleri okudukça şaşırmaya devam ediyorum. İşin garip tarafı nerde FETÖ ve PKK artığı var onlardan çıkıyor bu densizler. TTB’nin tepesindeki dönen dolaplar terörle olan bağlantıları ortaya çıkmış hala birileri özgürlük, demokrasi ve Hukuktan bahsediyor. Özgürlük olsun tabi lakin senin özgürlüğün beni kısıtlıyor ve benim geleceğimi karartıyorsa ben o özgürlüğü tanımıyorum. Sen PKK ya destek ver terörle kol kola dans et sonra demokrasi de. PKK bağlantısı henüz konuşulmadan Sayın Bahçeli açıklama yapmış, daha sonra her şey ortaya çıkınca en azından de ki helal olsun biz bunları bilmiyorduk. Hadi bu niyeti bozukları biliyoruz da birde içimizde, yanımızda İlimizde Burdur’umuzda aynı havayı soluduğumuz aynı bardaktan su içtiklerimiz var. Yav siz bu terörün neresindesiniz? Bilelim ki sizinle de sosyal mesafemizi koruyalım." İfadelerini kullandı.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TTB kapatılsın çıkışına yapılan yorum, hakaret ve paylaşım yapanlara şaşırdığını belirten açıklamada bulundu...  

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Türk Tabipler Birliği kapatılması hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Başkan Alagöz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin TTB'nin kapatılsın çıkışına yapılan yorum, hakaret ve paylaşım yapanlara şaşırdığını belirttiği açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Türk Tabipler Birliği kapatılsın çıkışına yorum, hakaret ve paylaşım yapan bazı kendini bilmezleri okudukça şaşırmaya devam ediyorum. İşin garip tarafı nerde FETÖ ve PKK artığı var onlardan çıkıyor bu densizler. TTB’nin tepesindeki dönen dolaplar terörle olan bağlantıları ortaya çıkmış hala birileri özgürlük, demokrasi ve Hukuktan bahsediyor.

Özgürlük olsun tabi lakin senin özgürlüğün beni kısıtlıyor ve benim geleceğimi karartıyorsa ben o özgürlüğü tanımıyorum. Sen PKK ya destek ver terörle kol kola dans et sonra demokrasi de. PKK bağlantısı henüz konuşulmadan Sayın Bahçeli açıklama yapmış, daha sonra her şey ortaya çıkınca en azından de ki helal olsun biz bunları bilmiyorduk.
Hadi bu niyeti bozukları biliyoruz da birde içimizde, yanımızda İlimizde Burdur’umuzda aynı havayı soluduğumuz aynı bardaktan su içtiklerimiz var. Yav siz bu terörün neresindesiniz? Bilelim ki sizinle de sosyal mesafemizi koruyalım." İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.