BAŞKAN ALAGÖZ “MÜPTEZELLER VE İFTİRACI EMBESİLLER BENİ YAZMAYA ZORLUYOR”

Gündem 06.04.2021 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ “MÜPTEZELLER VE İFTİRACI EMBESİLLER BENİ YAZMAYA ZORLUYOR”

BAŞKAN ALAGÖZ “MÜPTEZELLER VE İFTİRACI EMBESİLLER BENİ YAZMAYA ZORLUYOR”
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabından ‘’Yazmayayım diyorum ama nafile” sözleri ile tepki gösterdi.     Başkan Alagöz paylaşımında, “Yazmayayım diyorum ama nafile. Müptezeller ve iftiracı embesiller beni yazmaya zorluyor. Andımızın okunmayışını Sayın Devlet Bahçeli’den bilen gafiller, HDP ile ittifaka ses çıkarmayıp MHP’ye Türkçülük dersi verenler, Benliğini ABD ye pazarlamış Fetöye övgüler düzenlerle yol yürüyüp ulusalcı geçinenler, iktidar devrilsin diye utanmadan darbe şakşakçılığı yapanlar, Ak parti den hesap sorulsun sözleriyle HDP ile ittifaka kucak açanlar, milyonlarca Müslümanın kanını döken ABD ile fingirdeyip Çin ve Rusya’ya sözde düşman görünenler, Ülkücü hareketin Başbuğu Rahmetli Alparslan Türkeş’in ülkücülük MHP den başka partide olmaz sözüne karşın MHP’yi satıp ülkücü olduğunu iddia edenler, Atatürk’ün talimatı ile bastırılan Tunceli ayaklanmasını Dersim katliamı deyip kendini hala Atatürk’ün partisinde zannedenler, Sağlığında Rahmetli Başbuğa olmayacak hakaretleri sıralayıp bugün sayın Bahçeli’ye karşı Başbuğumuzu kullanmaya çalışanlar emin olun Türk Siyasi tarihine utanç abidesi olarak geçeceksiniz.  Bugün paylaşıp söylediklerinizi unutmayın. Çünkü siz yarın torunlarınıza bugünleri anlatırken de utanmadan kendinizi bizim yerimizde göstereceksiniz. Rabbim Türk’ü korusun ve yüceltsin” ifadelerini kullandı.  
BAŞKAN ALAGÖZ “MÜPTEZELLER VE İFTİRACI EMBESİLLER BENİ YAZMAYA ZORLUYOR”

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabından ‘’Yazmayayım diyorum ama nafile” sözleri ile tepki gösterdi.

 

 

Başkan Alagöz paylaşımında, “Yazmayayım diyorum ama nafile. Müptezeller ve iftiracı embesiller beni yazmaya zorluyor. Andımızın okunmayışını Sayın Devlet Bahçeli’den bilen gafiller, HDP ile ittifaka ses çıkarmayıp MHP’ye Türkçülük dersi verenler, Benliğini ABD ye pazarlamış Fetöye övgüler düzenlerle yol yürüyüp ulusalcı geçinenler, iktidar devrilsin diye utanmadan darbe şakşakçılığı yapanlar, Ak parti den hesap sorulsun sözleriyle HDP ile ittifaka kucak açanlar, milyonlarca Müslümanın kanını döken ABD ile fingirdeyip Çin ve Rusya’ya sözde düşman görünenler, Ülkücü hareketin Başbuğu Rahmetli Alparslan Türkeş’in ülkücülük MHP den başka partide olmaz sözüne karşın MHP’yi satıp ülkücü olduğunu iddia edenler, Atatürk’ün talimatı ile bastırılan Tunceli ayaklanmasını Dersim katliamı deyip kendini hala Atatürk’ün partisinde zannedenler, Sağlığında Rahmetli Başbuğa olmayacak hakaretleri sıralayıp bugün sayın Bahçeli’ye karşı Başbuğumuzu kullanmaya çalışanlar emin olun Türk Siyasi tarihine utanç abidesi olarak geçeceksiniz.  Bugün paylaşıp söylediklerinizi unutmayın. Çünkü siz yarın torunlarınıza bugünleri anlatırken de utanmadan kendinizi bizim yerimizde göstereceksiniz.

Rabbim Türk’ü korusun ve yüceltsin” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.