BAŞKAN ALAGÖZ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Kültür 10.07.2018 - 15:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT ALAGÖZ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR.
  Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz vatandaşlara hizmette sınır tanımayarak, Tefenni Burdur arasında ücretsiz otobüs seferleri düzenlenmesini sağladı. Teefenni ilçesi içerisindeki ücretsiz halk otobüsü seferleri, ilçeye yöresel ürün pazarı, park ve bahçe düzenlemeleri, baraj evleri konut projesi, sıcak asfalt kaplama, açık hava gösterisi ve düğün salonu gibi nice hizmetleri halka sunan Başkan Alagöz bir hizmeti daha hayata geçirdi. Başkan Alagöz’ün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:  “Saygıdeğer ve çok kıymetli Tefenni’li hemşerilerim. Yarın sabahtan itibaren başlamak üzere ikinci bir duyuruya kadar Belediyemiz toplu taşıma araçları ile ücretsiz TEFENNİ- BURDUR SOSYAL GEZİ TURLARIMIZ başlayacaktır. Araçlarımız Şehir içinden yolcuları toplayarak saat 08:30 ve 12:35’de Burdur'a, saat 13:00 ve 15:30’da da Burdur’dan Tefenni’ye hareket edeceklerdir. Araçlarımızdan Tüm İlçe Halkımız ücretsiz faydalanacaklardır. Saygılarımla; Ümit ALAGÖZ Belediye Başkanı”
TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT ALAGÖZ HİZMETTE SINIR TANIMIYOR.

 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz vatandaşlara hizmette sınır tanımayarak, Tefenni Burdur arasında ücretsiz otobüs seferleri düzenlenmesini sağladı.

Teefenni ilçesi içerisindeki ücretsiz halk otobüsü seferleri, ilçeye yöresel ürün pazarı, park ve bahçe düzenlemeleri, baraj evleri konut projesi, sıcak asfalt kaplama, açık hava gösterisi ve düğün salonu gibi nice hizmetleri halka sunan Başkan Alagöz bir hizmeti daha hayata geçirdi. Başkan Alagöz’ün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

 “Saygıdeğer ve çok kıymetli Tefenni’li hemşerilerim. Yarın sabahtan itibaren başlamak üzere ikinci bir duyuruya kadar Belediyemiz toplu taşıma araçları ile ücretsiz TEFENNİ- BURDUR SOSYAL GEZİ TURLARIMIZ başlayacaktır.

Araçlarımız Şehir içinden yolcuları toplayarak saat 08:30 ve 12:35’de Burdur'a, saat 13:00 ve 15:30’da da Burdur’dan Tefenni’ye hareket edeceklerdir. Araçlarımızdan Tüm İlçe Halkımız ücretsiz faydalanacaklardır.

Saygılarımla; Ümit ALAGÖZ Belediye Başkanı”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.