BAŞKAN ALAGÖZ HERKESİ AÇILIŞA DAVET ETTİ

Gündem 28.10.2020 - 14:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ HERKESİ AÇILIŞA DAVET ETTİ

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor...
Tefenni Belediye personeli ile birlikte 2 hafta gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan Kule Park Tefenni Eğlence Merkezi açılıyor.    Başkan Alagöz, yaptığı paylaşımda açılışa tüm halkı davet etti. İŞTE O PAYLAŞIM KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ AÇILIŞIMIZA DAVETLİSİNİZ Büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü kutladığımız bu özel günde, gece gündüz çalışarak, çok değerli Belediye Personelimizle birlikte 2 hafta gibi kısa bir zamanda yapımını tamamladığımız Kule Park Tefenni Eğlence Merkezimizin açılışına tüm halkımız davetlidir. Açılışını yapacak olduğumuz tesisimizin İlçemize, Burdur'umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, saygılarımı sunarım. Ümit Alagöz Tefenni Belediye Başkanı AÇILIŞI YAPILACAK YERLER Kapalı Çocuk Oyun Eğlence Merkezi Go Kart Pisti Tefenni Saat Kulesi Luna Park Okçuluk Alanı Tefenni Belediye Spor Satış Mağazası Tarih: 29 Ekim Perşembe Saat 14:00 Yer: Barutlu Su Havuzlu Park Yukarısı, Dr. Tuncer YILDIZ Stadyumu Karşısı Not: Açılışımıza katılacak vatandaşlarımızın Covid19 tedbirlerine riayet etmeleri önemle rica olunur.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor...

Tefenni Belediye personeli ile birlikte 2 hafta gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan Kule Park Tefenni Eğlence Merkezi açılıyor. 

 

Başkan Alagöz, yaptığı paylaşımda açılışa tüm halkı davet etti.

İŞTE O PAYLAŞIM

KULE PARK EĞLENCE MERKEZİ AÇILIŞIMIZA DAVETLİSİNİZ

Büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü kutladığımız bu özel günde, gece gündüz çalışarak, çok değerli Belediye Personelimizle birlikte 2 hafta gibi kısa bir zamanda yapımını tamamladığımız Kule Park Tefenni Eğlence Merkezimizin açılışına tüm halkımız davetlidir. Açılışını yapacak olduğumuz tesisimizin İlçemize, Burdur'umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, saygılarımı sunarım.

Ümit Alagöz
Tefenni Belediye Başkanı

AÇILIŞI YAPILACAK YERLER

Kapalı Çocuk Oyun Eğlence Merkezi
Go Kart Pisti
Tefenni Saat Kulesi
Luna Park
Okçuluk Alanı
Tefenni Belediye Spor Satış Mağazası
Tarih: 29 Ekim Perşembe
Saat 14:00
Yer: Barutlu Su Havuzlu Park Yukarısı, Dr. Tuncer YILDIZ Stadyumu Karşısı
Not: Açılışımıza katılacak vatandaşlarımızın Covid19 tedbirlerine riayet etmeleri önemle rica olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.