BAŞKAN ALAGÖZ HEDEF SIFIR VAKA

Gündem 04.03.2021 - 09:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ HEDEF SIFIR VAKA

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur'un mavi kategoriye girmesi için daha sıkı tedbirlerle çalışacaklarını belirtti...
Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan risk haritasında Burdur'un kırmızı renge bürünmesinin ardından Burdur genelinde çalışmalar başladı.   Bu kapsamda harekete geçen Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur'un mavi kategoriye girmesi için daha sıkı tedbirlerle çalışacaklarını belirtti.   Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, "HEDEF "0" VAKA! İlçemizdeki vaka sayılarını sıfıra indirmek, Burdur’un mavi kategoriye kısa zamanda girmesine yardımcı olmak, dolayısıyla başta esnafımız olmak üzere tüm halkımızın kısıtlamalardan kaynaklanan mağduriyetini giderebilmek için tüm gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. Yarından itibaren çarşı, sokak ve işyerlerinde üst düzey denetimler olacak olup, halkımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmelerini önemle rica ediyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.      
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur'un mavi kategoriye girmesi için daha sıkı tedbirlerle çalışacaklarını belirtti...

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan risk haritasında Burdur'un kırmızı renge bürünmesinin ardından Burdur genelinde çalışmalar başladı.

 

Bu kapsamda harekete geçen Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Burdur'un mavi kategoriye girmesi için daha sıkı tedbirlerle çalışacaklarını belirtti.

 

Başkan Ümit Alagöz yaptığı açıklamada, "HEDEF "0" VAKA!
İlçemizdeki vaka sayılarını sıfıra indirmek, Burdur’un mavi kategoriye kısa zamanda girmesine yardımcı olmak, dolayısıyla başta esnafımız olmak üzere tüm halkımızın kısıtlamalardan kaynaklanan mağduriyetini giderebilmek için tüm gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz.
Yarından itibaren çarşı, sokak ve işyerlerinde üst düzey denetimler olacak olup, halkımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmelerini önemle rica ediyorum. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.