Başkan Alagöz Gece Gündüz Durmuyor

Gündem 16.06.2020 - 17:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Alagöz Gece Gündüz Durmuyor

“Yerli ve Milli Beton Yol” projesi çalışmaları gece gündüz durmaksızın devam ediyor.
“Yerli ve Milli Beton Yol” projesi çalışmaları gece gündüz durmaksızın devam ediyor.   Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Yerli ve Milli Beton Yol projesine devam ediyor. Bu kapsamda gecenin ilerleyen saatlerine aldırış etmeden beton yol çalışmalarını devam ettirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Yönetimi ve diğer ilçe belediye başkanları da gece saat 1 sularında incelemelerde bulundu. İncelemelere MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP Merkez İlçe Başkanı Salih Özparlak, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Oktay, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çavdır İl Genel Meclis Üyesi Uğur Aydos ve MHP Çavdır İlçe Başkanı Tayfun Barun katıldı. Başkan Alagöz yaptığı paylaşımda; “İlçemiz genelinde 2016 yılından beridir devam eden ‘Yerli ve Milli beton yol’ yapım çalışmalarımız kapsamında, Atatürk caddemizin beton yol ve kaldırım çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız gece saat 01:00 itibariyle de devam ediyor.” dedi.
“Yerli ve Milli Beton Yol” projesi çalışmaları gece gündüz durmaksızın devam ediyor.

“Yerli ve Milli Beton Yol” projesi çalışmaları gece gündüz durmaksızın devam ediyor.

 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Yerli ve Milli Beton Yol projesine devam ediyor. Bu kapsamda gecenin ilerleyen saatlerine aldırış etmeden beton yol çalışmalarını devam ettirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Yönetimi ve diğer ilçe belediye başkanları da gece saat 1 sularında incelemelerde bulundu. İncelemelere MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP Merkez İlçe Başkanı Salih Özparlak, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Gültekin Oktay, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çavdır İl Genel Meclis Üyesi Uğur Aydos ve MHP Çavdır İlçe Başkanı Tayfun Barun katıldı.

Başkan Alagöz yaptığı paylaşımda; “İlçemiz genelinde 2016 yılından beridir devam eden ‘Yerli ve Milli beton yol’ yapım çalışmalarımız kapsamında, Atatürk caddemizin beton yol ve kaldırım çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız gece saat 01:00 itibariyle de devam ediyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.