Başkan Alagöz’den Servet Olpak’a Destek

Gündem 04.02.2021 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Alagöz’den Servet Olpak’a Destek

Başkan Alagöz’den Servet Olpak’a Destek
Burdur İl Özel İdaresi görevinden alınan İl Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak, mahkeme kararı ile görevine geri iade edilmesine Tefenni MHP’li Belediye Başkanı Ümit Alagöz’den destek geldi. Servet Olpak 10 Temmuz 2019’da da görevine mahkeme kararıyla iade edildiği halde dönemin valisi tarafından kısa bir süre sonra görevden alınmıştı. Olpak bir dönem AK Parti’den Belediye başkanlığı yapmış kısa bir süre Burdur İl Turizm Kültür Müdürlüğünü görevinde bulunmuş daha sonra da Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirilmişti. AK Parti içindeki çekişmeden dolayı görevden uzaklaştırılan, yeni seçilen il yönetimi ile anlaşamayan Servet Olpak bu ikinci mahkeme kararı ile gelişinde de görev yaptırılacak? Vali tarafından göreve verilecek mi merak konusu oldu. Olpak’a Burdur’dan ilk destek çıkan ise MHP’li Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz oldu. Alagöz yaptığı açıklamada; “2015 – 2018 Yılları Arasında Burdur İl Özel idaresi genel sekreterliği görevini başarıyla yürüten, görev suresi içerisinde Özel İdareler arasında ilklere imza atan, Burdur İl Özel İdaresine ilk sıcak asfalt plentini kazandıran, köylerimizi ilk sıcak asfalt ile buluşturan, Belediyemize protokol ile sıcak asfalt hizmeti sunan Burdur’umuzun başarılı bürokratı, değerli büyüğümüz Sayın Servet Olpak beyefendinin mahkeme kararı ile göreve iadesini büyük bir mutluluk ile öğrenmiş̧ bulunmaktayız. Kendisine görevinde başarılar diliyor, Tefenni Belediyesi olarak her daim yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum.” dedi.
Başkan Alagöz’den Servet Olpak’a Destek

Burdur İl Özel İdaresi görevinden alınan İl Özel İdare Genel Sekreteri Servet Olpak, mahkeme kararı ile görevine geri iade edilmesine Tefenni MHP’li Belediye Başkanı Ümit Alagöz’den destek geldi. Servet Olpak 10 Temmuz 2019’da da görevine mahkeme kararıyla iade edildiği halde dönemin valisi tarafından kısa bir süre sonra görevden alınmıştı. Olpak bir dönem AK Parti’den Belediye başkanlığı yapmış kısa bir süre Burdur İl Turizm Kültür Müdürlüğünü görevinde bulunmuş daha sonra da Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirilmişti. AK Parti içindeki çekişmeden dolayı görevden uzaklaştırılan, yeni seçilen il yönetimi ile anlaşamayan Servet Olpak bu ikinci mahkeme kararı ile gelişinde de görev yaptırılacak? Vali tarafından göreve verilecek mi merak konusu oldu. Olpak’a Burdur’dan ilk destek çıkan ise MHP’li Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz oldu.

Alagöz yaptığı açıklamada;

“2015 – 2018 Yılları Arasında Burdur İl Özel idaresi genel sekreterliği görevini başarıyla yürüten, görev suresi içerisinde Özel İdareler arasında ilklere imza atan, Burdur İl Özel İdaresine ilk sıcak asfalt plentini kazandıran, köylerimizi ilk sıcak asfalt ile buluşturan, Belediyemize protokol ile sıcak asfalt hizmeti sunan Burdur’umuzun başarılı bürokratı, değerli büyüğümüz Sayın Servet Olpak beyefendinin mahkeme kararı ile göreve iadesini büyük bir mutluluk ile öğrenmiş̧ bulunmaktayız.

Kendisine görevinde başarılar diliyor, Tefenni Belediyesi olarak her daim yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.