Başkan Alagöz’den Beton Yol Çıkışı

Gündem 04.06.2020 - 10:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Alagöz’den Beton Yol Çıkışı

Başkan Alagöz’den Beton Yol Çıkışı
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Burdur İl Özel İdaresinin Gölhisar Yeşildere köy yolunda yapmış olduğu beton yol üzerine yapılan haberlere, sosyal medyadan açıklama yaparak beton yolun milli bir yol olduğu ve geç kalınmış bir çalışma olduğunu nitelendirdi. Başkan Alagözün açıklaması yayınlıyoruz; Türkiye'nin Beton yol macerası ilk defa 2002 yılının Nisan ayında Milliyetçi Hareket Partisi’nin koalisyon ortağı olduğu, Bayındırlık ve İskân Bakanlığının MHP'de olduğu dönemde, TÇMB (Türkiye Çimento Mühendisleri Birliği) ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Protokolü ile başlamıştır. 2002 yılında Bayındırlık ve İskân Bakanlığı’nın, Avrupa'nın en büyük çimento üreticisi olan Türkiye'nin 100 yerli imalatı olan Beton yola dönmesi gerektiğine dair raporları halen arşivlerdedir. Bu doğrultuda Burdur'da da kurumlar tarafından yapılan ilk Beton yol uygulaması, 2016 yılının Ağustos ayında Belediyemiz tarafından Tefenni, Kır Mahallemizde uygulanmıştır.   İlçemizde şu ana kadar 9 kilometrenin üzerinde beton yol yapılmıştır. Yine bu aydan itibaren Zafer Mahallemizden başlayarak, Göktürk Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Kır Mahallemizde Beton yol çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 2023'e kadar İlçemizin bütün mahalle yolları, Beton yol olmak üzere tamamlanacaktır.   Türk Milliyetçilerinin yıllardır haykırdığı “Beton yol, milli yoldur” sözüne, bugün ilimizde bazı kuruluşların katılıyor olması bizim için mutluluk vericidir.   MHP’Lİ DÜŞÜNÜRSE MİLLİ, YAPARSA MİLLİ, YAŞARSA DA MİLLİ YAŞAR!
Başkan Alagöz’den Beton Yol Çıkışı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Burdur İl Özel İdaresinin Gölhisar Yeşildere köy yolunda yapmış olduğu beton yol üzerine yapılan haberlere, sosyal medyadan açıklama yaparak beton yolun milli bir yol olduğu ve geç kalınmış bir çalışma olduğunu nitelendirdi.

Başkan Alagözün açıklaması yayınlıyoruz;

Türkiye'nin Beton yol macerası ilk defa 2002 yılının Nisan ayında Milliyetçi Hareket Partisi’nin koalisyon ortağı olduğu, Bayındırlık ve İskân Bakanlığının MHP'de olduğu dönemde, TÇMB (Türkiye Çimento Mühendisleri Birliği) ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Protokolü ile başlamıştır. 2002 yılında Bayındırlık ve İskân Bakanlığı’nın, Avrupa'nın en büyük çimento üreticisi olan Türkiye'nin 100 yerli imalatı olan Beton yola dönmesi gerektiğine dair raporları halen arşivlerdedir. Bu doğrultuda Burdur'da da kurumlar tarafından yapılan ilk Beton yol uygulaması, 2016 yılının Ağustos ayında Belediyemiz tarafından Tefenni, Kır Mahallemizde uygulanmıştır.

 

İlçemizde şu ana kadar 9 kilometrenin üzerinde beton yol yapılmıştır. Yine bu aydan itibaren Zafer Mahallemizden başlayarak, Göktürk Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Kır Mahallemizde Beton yol çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 2023'e kadar İlçemizin bütün mahalle yolları, Beton yol olmak üzere tamamlanacaktır.

 

Türk Milliyetçilerinin yıllardır haykırdığı “Beton yol, milli yoldur” sözüne, bugün ilimizde bazı kuruluşların katılıyor olması bizim için mutluluk vericidir.

 

MHP’Lİ DÜŞÜNÜRSE MİLLİ, YAPARSA MİLLİ, YAŞARSA DA MİLLİ YAŞAR!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.