BAŞKAN AKBULUT YENİ YÖNETİMİ TANITTI

Siyaset 12.02.2020 - 13:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN AKBULUT YENİ YÖNETİMİ TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, bugün kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek yaklaşan il kongresi öncesi yeni yönetim kadrosunu kamuoyuna tanıttı.
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yeni dönemde “umudu büyüteceğiz” sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederken, yeni dönemdeki hedeflerini açıkladı. Akbulut, “11 ilçede hem kadın kolları hem de gençlik kollarını oluşturacağız. 3 ayda bir il danışma kurulu toplantıları yapacağız.Her ay belediye başkanı ve vekille istişare toplantısı yapacağız.Üye sayısını 4300 den 5000’e çıkaracağız. Parti içi eğitimlere ağırlık verilecek. Tüm üyelere seminer düzenlenecek.” Dedi İki yıllık zaman zarfında öz eleştiride bulunan İl Başkanı İzzet Akbulut önümüzdeki süreçte parti kararlarını basın yoluyla kamuoyuna da sık paylaşılacağını vurguladı. Akbulut, Burdur’un tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik sorunlarını çalıştay ile gündeme taşıyarak uzmanların desteği ile çözüm arayacaklarını ifade etti.   Yönetim İzzet Akbulut Osman Yalçın Hüseyin Kaya Osman Özkır Şaziye Soysal Mehmet Binay Murat Dilek Zümra Özkan Mehmet Yaşar Deniz Tunç İlyas Divarcı Aysun Ulusoy Şengül Tekin Ahmet Barış Özgür Özmen Mehmet Cevni İbrahim Bilgiç Nazlı Oral Erkan Gülsüm Hekimoğlu Cennet Ünal Barış Eren   Kaynak: burdurgundem.com
Cumhuriyet Halk Partisi Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, bugün kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek yaklaşan il kongresi öncesi yeni yönetim kadrosunu kamuoyuna tanıttı.

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yeni dönemde “umudu büyüteceğiz” sloganıyla yola çıktıklarını ifade ederken, yeni dönemdeki hedeflerini açıkladı. Akbulut, “11 ilçede hem kadın kolları hem de gençlik kollarını oluşturacağız. 3 ayda bir il danışma kurulu toplantıları yapacağız.Her ay belediye başkanı ve vekille istişare toplantısı yapacağız.Üye sayısını 4300 den 5000’e çıkaracağız. Parti içi eğitimlere ağırlık verilecek. Tüm üyelere seminer düzenlenecek.” Dedi

İki yıllık zaman zarfında öz eleştiride bulunan İl Başkanı İzzet Akbulut önümüzdeki süreçte parti kararlarını basın yoluyla kamuoyuna da sık paylaşılacağını vurguladı. Akbulut, Burdur’un tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik sorunlarını çalıştay ile gündeme taşıyarak uzmanların desteği ile çözüm arayacaklarını ifade etti.

 

Yönetim

İzzet Akbulut
Osman Yalçın
Hüseyin Kaya
Osman Özkır
Şaziye Soysal
Mehmet Binay
Murat Dilek
Zümra Özkan
Mehmet Yaşar
Deniz Tunç
İlyas Divarcı
Aysun Ulusoy
Şengül Tekin
Ahmet Barış
Özgür Özmen
Mehmet Cevni
İbrahim Bilgiç
Nazlı Oral Erkan
Gülsüm Hekimoğlu
Cennet Ünal
Barış Eren

 

Kaynak: burdurgundem.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.