BAŞKAN AKBULUT BUCAK PAZARINDA ESNAFI DİNLEDİ

Gündem 23.10.2020 - 09:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN AKBULUT BUCAK PAZARINDA ESNAFI DİNLEDİ

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, pazarcı esnafı ile bir araya gelerek, esnafın derdini dinleyerek notlar aldı...
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, beraberindeki heyet ile birlikte Burdur'un Bucak İlçesi'nde her hafta perşembe günü kurulan Perşembe Pazarını gezerek, pazarcı esnafı ile bir araya geldi.   CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Bucak Kapalı Perşembe Pazarı'nda tezgâh açan pazarcı esnafı ile bir araya gelerek, esnafın derdini dinleyerek notlar aldı.  Esnaflarla yaptıkları sohbetler esnasında onların sorunlarını not aldıklarını belirten Başkan Akbulut, " tüm esnaflarımız bizim için değerli, pazarcı esnaflarımızın da dertlerini bire bir dinleyerek dile getireceğiz. Biz hem halkımızın hem de esnafımızın savunucusuyuz." İfadelerini kullandı.    
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, pazarcı esnafı ile bir araya gelerek, esnafın derdini dinleyerek notlar aldı...

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, beraberindeki heyet ile birlikte Burdur'un Bucak İlçesi'nde her hafta perşembe günü kurulan Perşembe Pazarını gezerek, pazarcı esnafı ile bir araya geldi.

 

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve teşkilat üyeleri ile birlikte, Bucak Kapalı Perşembe Pazarı'nda tezgâh açan pazarcı esnafı ile bir araya gelerek, esnafın derdini dinleyerek notlar aldı. 

Esnaflarla yaptıkları sohbetler esnasında onların sorunlarını not aldıklarını belirten Başkan Akbulut, " tüm esnaflarımız bizim için değerli, pazarcı esnaflarımızın da dertlerini bire bir dinleyerek dile getireceğiz. Biz hem halkımızın hem de esnafımızın savunucusuyuz." İfadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.