BAŞDANIŞMAN GÜRCAN İLE SON GELİŞMELER ÜZERİNE

Gündem 05.12.2016 - 16:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞDANIŞMAN GÜRCAN İLE SON GELİŞMELER ÜZERİNE

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, MAKÜ tarafından düzenlenen bir söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin 10. Kuruluş Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve moderatörlüğünü MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın yaptığı “Dünyadaki ve Türkiye’deki Son Gelişmeler Üzerine” konulu söyleşiye katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Gürcan, samimi bir dille konuşma yaptı. Söyleşide moderatör Korkmaz zaman zaman Gürcan’ın cümlelerini noktalayıp, çeşitli sorular sorarak söyleşiyi yönlendirdi. Program MAKÜ’nün tanıtım video gösterimi ile başladı. Söyleşide ise Burdurlu olan ve çocukluğu Üçdibek Mahallesinde geçen Prof. Dr. Gürcan’ın çocukluk yıllarından öğretim hayatına ve bakanlığından başdanışmanlığına kadar geçen süredeki çeşitli anekdotlarla devam etti. Gürcan, özellikle çocukluk yıllarını doğal ve sade bir dille ve anılarıyla anlattı. Rektör Korkmaz ve Başdanışman Gürcan dünyadaki ve Türkiye’deki son gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.  
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan, MAKÜ tarafından düzenlenen bir söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin 10. Kuruluş Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve moderatörlüğünü MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın yaptığı “Dünyadaki ve Türkiye’deki Son Gelişmeler Üzerine” konulu söyleşiye katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof. Dr. Gürcan, samimi bir dille konuşma yaptı. Söyleşide moderatör Korkmaz zaman zaman Gürcan’ın cümlelerini noktalayıp, çeşitli sorular sorarak söyleşiyi yönlendirdi.

Program MAKÜ’nün tanıtım video gösterimi ile başladı. Söyleşide ise Burdurlu olan ve çocukluğu Üçdibek Mahallesinde geçen Prof. Dr. Gürcan’ın çocukluk yıllarından öğretim hayatına ve bakanlığından başdanışmanlığına kadar geçen süredeki çeşitli anekdotlarla devam etti. Gürcan, özellikle çocukluk yıllarını doğal ve sade bir dille ve anılarıyla anlattı.

Rektör Korkmaz ve Başdanışman Gürcan dünyadaki ve Türkiye’deki son gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.