Başbakan Yıldırım Burdur’da

Gündem 24.03.2017 - 14:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başbakan Yıldırım Burdur’da

Başbakan Yıldırım Burdur’da
Başbakan Binali Yıldırım, Burdur mitingi için geldiği kentte esnafı ziyaret etti.  Başbakan Binali Yıldırım, Burdur ve Isparta illerinde katılacağı mitingler için saat 12.00 sıralarında Süleyman Demirel Havalimanına geldi. Başbakan Yıldırım, karşılama törenin ardından Burdur Valiliğini ziyaret etti. Vali Şerif Yılmaz’dan bilgi alan Başbakan Yıldırım daha sonra, Gazi Caddesi üzerinde esnafı ziyaret etti. Esnafı selamlayan ve sohbet eden Yıldırım, Cuma Namazını kılmak üzere Ulu Camiye gitti. Başbakan Yıldırım’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Vali Yılmaz eşlik etti.
Başbakan Yıldırım Burdur’da

Başbakan Binali Yıldırım, Burdur mitingi için geldiği kentte esnafı ziyaret etti. 
Başbakan Binali Yıldırım, Burdur ve Isparta illerinde katılacağı mitingler için saat 12.00 sıralarında Süleyman Demirel Havalimanına geldi. Başbakan Yıldırım, karşılama törenin ardından Burdur Valiliğini ziyaret etti. Vali Şerif Yılmaz’dan bilgi alan Başbakan Yıldırım daha sonra, Gazi Caddesi üzerinde esnafı ziyaret etti. Esnafı selamlayan ve sohbet eden Yıldırım, Cuma Namazını kılmak üzere Ulu Camiye gitti.
Başbakan Yıldırım’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Vali Yılmaz eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.