Baro başkanları Anıtkabir'de

23.06.2020 - 14:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Baro başkanları Anıtkabir'de

Baro başkanları Anıtkabir'de
  Aralarında  Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik’inde bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanından başlattıkları Savunma Yürüyüşü’nün ardından Ankara’da buluşan baro başkanları barikatın kaldırılmasıyla yürüyüşe geçti ve Anıtkabir'e ulaştı. Barikatın kaldırılmasıyla yürüyüşe geçen baro başkanları, Anıtkabir'e ulaştı. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün mezarını ziyaret eden başkanlar, Anıtkabir önünde sosyal mesafeye dikkat ederek birlikte bir fotoğraf verdi. Cuma gününden bu yana süren yürüyüşü Anıtkabir'de sonlandıran baro başkanları, taleplerini TBMM'ye iletmeyi hedefliyor. Baro başkanlarının bugün değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra görev yaptıkları kentlere dönmeleri bekleniyor.
Baro başkanları Anıtkabir'de

 

Aralarında  Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik’inde bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanından başlattıkları Savunma Yürüyüşü’nün ardından Ankara’da buluşan baro başkanları barikatın kaldırılmasıyla yürüyüşe geçti ve Anıtkabir'e ulaştı.

Barikatın kaldırılmasıyla yürüyüşe geçen baro başkanları, Anıtkabir'e ulaştı. Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün mezarını ziyaret eden başkanlar, Anıtkabir önünde sosyal mesafeye dikkat ederek birlikte bir fotoğraf verdi.

Cuma gününden bu yana süren yürüyüşü Anıtkabir'de sonlandıran baro başkanları, taleplerini TBMM'ye iletmeyi hedefliyor. Baro başkanlarının bugün değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra görev yaptıkları kentlere dönmeleri bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.