BAL MASKESİ GENÇLEŞTİRİYOR

Sağlık 28.10.2020 - 10:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAL MASKESİ GENÇLEŞTİRİYOR

Mutfağımızda bulunan bal, gerçek bir güzellik iksiridir...
Cildi nemlendirme konusunda son derece etkili olan bal hem gözenekleri temizler hem de nemli tutar. 2 yemek kaşığı balı bir yemek kaşığı karbonat ile karıştırın. Temiz cildinize masaj yaparak uygulayın. Birkaç dakika sonra cildinizi durulayın. Sonuçlar şaşırtıcı olacaktır.   YAŞLANMA BELİRTİLERİNİ AZALTIR Balda bulunan probiyotikler ve antioksidanlar cildi besleyerek dolgunlaştırır. Cilde elastikiyet sağlar ve böylelikle yaşlılık belirtileri minimuma indirir. Bir kaşık bal ve bir kaşık zeytinyağını karıştırın. Temiz cildinize sürün ve 10 dakika sonra yıkayın. Bu ikili aynı zamanda geçmek bilmeyen yara ve sivilce izlerinin tedavilerinde de kullanılmaktadır.   ÖLÜ DERİ HÜCRELERİNİ YOK EDİYOR Balın peeling özelliği ciltteki ölü derinin ortadan kalkmasını sağlar. Ölü cilt hücrelerini yok eden bal, cildin daha parlak ve canlı gözükmesine yardımcı olur. Işıltılı bir cilt tonuna kavuşmak için 2 günde bir cildinize bal maskesini yapmayı ihmal etmeyin. Cilt bakımının yanı sıra bal, doğal bir dudak balsamıdır. Özellikle kış aylarında kuruyup çatlayan dudaklarınızı nemlendirmek için bal kullanabilirsiniz. Günde 3, 4 defa dudaklarınıza sürerek hem UV ışınlarından koruyun hem de dudak çatlamalarının önüne geçin.      
Mutfağımızda bulunan bal, gerçek bir güzellik iksiridir...

Cildi nemlendirme konusunda son derece etkili olan bal hem gözenekleri temizler hem de nemli tutar.

2 yemek kaşığı balı bir yemek kaşığı karbonat ile karıştırın. Temiz cildinize masaj yaparak uygulayın. Birkaç dakika sonra cildinizi durulayın. Sonuçlar şaşırtıcı olacaktır.

 

YAŞLANMA BELİRTİLERİNİ AZALTIR

Balda bulunan probiyotikler ve antioksidanlar cildi besleyerek dolgunlaştırır. Cilde elastikiyet sağlar ve böylelikle yaşlılık belirtileri minimuma indirir. Bir kaşık bal ve bir kaşık zeytinyağını karıştırın. Temiz cildinize sürün ve 10 dakika sonra yıkayın. Bu ikili aynı zamanda geçmek bilmeyen yara ve sivilce izlerinin tedavilerinde de kullanılmaktadır.

 

ÖLÜ DERİ HÜCRELERİNİ YOK EDİYOR

Balın peeling özelliği ciltteki ölü derinin ortadan kalkmasını sağlar. Ölü cilt hücrelerini yok eden bal, cildin daha parlak ve canlı gözükmesine yardımcı olur. Işıltılı bir cilt tonuna kavuşmak için 2 günde bir cildinize bal maskesini yapmayı ihmal etmeyin.

Cilt bakımının yanı sıra bal, doğal bir dudak balsamıdır. Özellikle kış aylarında kuruyup çatlayan dudaklarınızı nemlendirmek için bal kullanabilirsiniz. Günde 3, 4 defa dudaklarınıza sürerek hem UV ışınlarından koruyun hem de dudak çatlamalarının önüne geçin.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.