Bakanlık duyurdu: Sahte ürünler listesi

Gündem 12.06.2020 - 13:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bakanlık duyurdu: Sahte ürünler listesi

Bakanlık duyurdu: Sahte ürünler listesi
Tarım ve Orman Bakanlığı, 69 firmaya ait 136 üründe sahtecilik belirledi. Taklit ve tağşiş ürüne sahip firmalar internet sitesinde ilan edildi. Aralarında Burdur’un en büyük ilçelerinden Bucak’tan 4 firma çıktı.   Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapılan ürünlerin listesini paylaştı.  Bakanlık internet sitesinden yapılan testler sonunda sahte olduğu kesinleşen 69 firmadan 136 ürünü duyurdu.    TAĞŞİŞ NEDİR?  Tağşiş, gıda maddelerinin ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin, mevzuata veya izin verilen özelliklerine aykırı olarak üretilmesi halidir.   İşte sahte olduğu kesinleşen taklit ve tağşiş yapılan ürünlerin listesi...    
Bakanlık duyurdu: Sahte ürünler listesi

Tarım ve Orman Bakanlığı, 69 firmaya ait 136 üründe sahtecilik belirledi. Taklit ve tağşiş ürüne sahip firmalar internet sitesinde ilan edildi. Aralarında Burdur’un en büyük ilçelerinden Bucak’tan 4 firma çıktı.

 

Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapılan ürünlerin listesini paylaştı. 

Bakanlık internet sitesinden yapılan testler sonunda sahte olduğu kesinleşen 69 firmadan 136 ürünü duyurdu. 

 

TAĞŞİŞ NEDİR? 

Tağşiş, gıda maddelerinin ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin, mevzuata veya izin verilen özelliklerine aykırı olarak üretilmesi halidir.

 

İşte sahte olduğu kesinleşen taklit ve tağşiş yapılan ürünlerin listesi...

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.