Bakan Turhan,

Siyaset (AA) - Anadolu Ajansı | 26.10.2019 - 10:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bakan Turhan,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, dünyanın bütün güçlerinin, Türkiye'nin ve liderinin büyüklüğünü kabul ettiğini belirterek, "Türkiye'nin lideriyle oturup masada konuşmak için hepsi sırada bekliyor. Bu coğrafyada raconu kim keser? Türk milleti keser, onun lideri keser. Hamdolsun, bunu herkes anladı." dedi.
    Bakan Turhan ilk olarak Isparta'daki temaslarını gerçekleştirerek sonrasında Burdur'a geldi.   Gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında, hizmetleri; orta, uzun vadeli hedefleri belirleyerek bir plan dahilinde yaptıklarını aktaran Turhan, kaynakları etkin ve verimli kullanarak Türkiye'yi geleceğe hazırladıklarını vurguladı.   "Teşkilatlarımızı yenide oluşturacağız"   "Dünyanın bütün güçleri, Türkiye'nin ve liderinin büyüklüğünü kabul etti. Türkiye'nin lideriyle oturup masada konuşmak için hepsi sırada bekliyor. Bu coğrafyada raconu kim keser? Türk milleti keser, onun lideri keser. Hamdolsun, bunu herkes anladı." diyen Turhan,    Peki, bize düşen görev ne? Önümüzde siyasi teşkilatların belirli aralıklarla yapması gereken teşkilat seçimlerine giriyoruz. Teşkilatlarımızı yeniden oluşturacağız. Biz, kendi içimizde kırgınlıkları, dargınlıkları eğer çözemezsek, millete gidip anlatacak bir şeyimiz kalmaz. Bu teşkilat ve partimiz kurulduğundan beri bu ülkeye yaptığı hizmetleri hepimiz biliyoruz. Bizden önce benim görevimi yapan bir sürü bakan arkadaşım vardı. Sizlerin görevini yapan bir sürü milletvekili, başka il başkanlarımız vardı. Bunlar, bundan sonraki süreçte, kişilerin değişmesiyle dava adamının gayreti, davaya karşı olan sorumluluğu değişmemesi lazım, değişmemelidir."   Turhan, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i de makamında ziyaret ettikten sonra Burdur'a hareket etti.   Burdur-Isparta arasındaki "dostluk yolu"nda incelemelerde bulunan Turhan, daha sonra Burdur Valisi Hasan Şıldak'ı ziyaret etti.   Demir yolu taşımacılığının insanların rağbet gösterdiği ekonomik, güvenli, konforlu bir ulaşım sistemi olduğunu belirten Turhan, "Şimdilik Gümüşgün istasyonu ile Burdur arasındaki bağlantıda taşımacılığı Devlet Demir Yolları hizmetlerinin sağladığı servis otobüsleriyle yapacağız. İleride bölgedeki yolcu hareketliliğinin artması veya bölgemizde Salda Gölü ve Ağlasun gibi yakın civardaki bölgelere turizm amaçlı taleplerinin artması sonucunda oluşacak talepleri karşılamak için Burdur'a kadar demir yolu araçlarıyla bu taşımacılığı yapmayı planlıyoruz." ifadesini kullandı.   Bakan Turhan, daha sonra kentten ayrıldı. 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, dünyanın bütün güçlerinin, Türkiye'nin ve liderinin büyüklüğünü kabul ettiğini belirterek, "Türkiye'nin lideriyle oturup masada konuşmak için hepsi sırada bekliyor. Bu coğrafyada raconu kim keser? Türk milleti keser, onun lideri keser. Hamdolsun, bunu herkes anladı." dedi.
 

 

Bakan Turhan ilk olarak Isparta'daki temaslarını gerçekleştirerek sonrasında Burdur'a geldi.

 

Gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında, hizmetleri; orta, uzun vadeli hedefleri belirleyerek bir plan dahilinde yaptıklarını aktaran Turhan, kaynakları etkin ve verimli kullanarak Türkiye'yi geleceğe hazırladıklarını vurguladı.

 

"Teşkilatlarımızı yenide oluşturacağız"

 

"Dünyanın bütün güçleri, Türkiye'nin ve liderinin büyüklüğünü kabul etti. Türkiye'nin lideriyle oturup masada konuşmak için hepsi sırada bekliyor. Bu coğrafyada raconu kim keser? Türk milleti keser, onun lideri keser. Hamdolsun, bunu herkes anladı." diyen Turhan, 

 

Peki, bize düşen görev ne? Önümüzde siyasi teşkilatların belirli aralıklarla yapması gereken teşkilat seçimlerine giriyoruz. Teşkilatlarımızı yeniden oluşturacağız. Biz, kendi içimizde kırgınlıkları, dargınlıkları eğer çözemezsek, millete gidip anlatacak bir şeyimiz kalmaz. Bu teşkilat ve partimiz kurulduğundan beri bu ülkeye yaptığı hizmetleri hepimiz biliyoruz. Bizden önce benim görevimi yapan bir sürü bakan arkadaşım vardı. Sizlerin görevini yapan bir sürü milletvekili, başka il başkanlarımız vardı. Bunlar, bundan sonraki süreçte, kişilerin değişmesiyle dava adamının gayreti, davaya karşı olan sorumluluğu değişmemesi lazım, değişmemelidir."

 

Turhan, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i de makamında ziyaret ettikten sonra Burdur'a hareket etti.

 

Burdur-Isparta arasındaki "dostluk yolu"nda incelemelerde bulunan Turhan, daha sonra Burdur Valisi Hasan Şıldak'ı ziyaret etti.

 

Demir yolu taşımacılığının insanların rağbet gösterdiği ekonomik, güvenli, konforlu bir ulaşım sistemi olduğunu belirten Turhan, "Şimdilik Gümüşgün istasyonu ile Burdur arasındaki bağlantıda taşımacılığı Devlet Demir Yolları hizmetlerinin sağladığı servis otobüsleriyle yapacağız. İleride bölgedeki yolcu hareketliliğinin artması veya bölgemizde Salda Gölü ve Ağlasun gibi yakın civardaki bölgelere turizm amaçlı taleplerinin artması sonucunda oluşacak talepleri karşılamak için Burdur'a kadar demir yolu araçlarıyla bu taşımacılığı yapmayı planlıyoruz." ifadesini kullandı.

 

Bakan Turhan, daha sonra kentten ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.