BAKAN KOCA 'KORONAVİRÜS SALGINI TÜM ÜLKEDE TIRMANIŞA GEÇTİ'

Sağlık 23.10.2020 - 11:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN KOCA 'KORONAVİRÜS SALGINI TÜM ÜLKEDE TIRMANIŞA GEÇTİ'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgının yeniden tüm yurtta tırmanışa geçtiğini söyledi...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu.   Bakan Koca'nın açıklamalarından satır başları Şehir şehir dolaşıp çağrılarımızı tekrarlıyoruz. Burada alınacak ek tedbirleri, sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını değerlendiriyoruz. Bursa Valimiz ile durum değerlendirmesi yaparak Bursa'daki çalışmalarımıza başladık. Buradaki başarı Bursa ile sınırlı kalmayacak, tüm ülkeyi olumlu yönde etkileyecektir. Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır. Bursa şu anda en kritik günlerini yaşıyor. Günlük vaka sayısı 3 kat arttı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgının yeniden tüm yurtta tırmanışa geçtiğini söyledi...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Bakan Koca'nın açıklamalarından satır başları

Şehir şehir dolaşıp çağrılarımızı tekrarlıyoruz. Burada alınacak ek tedbirleri, sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını değerlendiriyoruz. Bursa Valimiz ile durum değerlendirmesi yaparak Bursa'daki çalışmalarımıza başladık.

Buradaki başarı Bursa ile sınırlı kalmayacak, tüm ülkeyi olumlu yönde etkileyecektir.

Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır. Bursa şu anda en kritik günlerini yaşıyor. Günlük vaka sayısı 3 kat arttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.