BAKAN KOCA AÇIKLADI 'AŞI ÜCRETSİZ OLACAK'

Gündem 23.11.2020 - 09:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN KOCA AÇIKLADI 'AŞI ÜCRETSİZ OLACAK'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı, koronavirüs aşısı ücretsiz olacak...
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hürriyet yazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'na koronavirüs aşısıyla ilgili önemli bilgiler verdi. Bakan Koca, "Aşılar ücretli mi, ücretsiz mi olacak? Aşılar eczanelerde bulunacak mı?" sorularına da yanıt verdi.   10 MİLYON DOZ AŞI YOLA ÇIKTI Çinli aşı üreticisi ‘Sinovac’ ile görüşmelerin tamamlandığını belirten Bakan Koca, 10 milyon doz aşının en kısa sürede Türkiye'de olacağını söyledi.   KORONAVİRÜS AŞISI ÜCRETSİZ Mİ? Koronavirüs aşılarının hiçbir ücret talep edilmeden ücretsiz olarak yapılacağını duyuran Koca, başka üreticiler tarafından yapılan aşıların da eczanelerde ücretli olarak satışının yapılacağını açıkladı.  
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı, koronavirüs aşısı ücretsiz olacak...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hürriyet yazarı Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'na koronavirüs aşısıyla ilgili önemli bilgiler verdi. Bakan Koca, "Aşılar ücretli mi, ücretsiz mi olacak? Aşılar eczanelerde bulunacak mı?" sorularına da yanıt verdi.

 

10 MİLYON DOZ AŞI YOLA ÇIKTI

Çinli aşı üreticisi ‘Sinovac’ ile görüşmelerin tamamlandığını belirten Bakan Koca, 10 milyon doz aşının en kısa sürede Türkiye'de olacağını söyledi.

 

KORONAVİRÜS AŞISI ÜCRETSİZ Mİ?

Koronavirüs aşılarının hiçbir ücret talep edilmeden ücretsiz olarak yapılacağını duyuran Koca, başka üreticiler tarafından yapılan aşıların da eczanelerde ücretli olarak satışının yapılacağını açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.