Bakan Eroğlu, “Baskın Seçim Değil Erken Seçim”

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2018 - 17:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bakan Eroğlu, “Baskın Seçim Değil Erken Seçim”

Erken seçim kararını değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, baskın seçim tabirinin yanlış olduğunu belirterek bunun bir erken seçim olduğuna dikkat çekti. Eroğlu, “Biz hazırız, AK Parti hazır. İnşallah 24 Haziran'da gümbür gümbür iktidara gelecek. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın tekrar özellikle Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine yürekten inanıyoruz" dedi.  Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’a gelerek burada geçen gün hayatını kaybeden iş adamı merhum Yusuf Özer’in eşi Yıldız Özer’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası gazetecilerin erken seçimle ilgili sorularını cevaplayan Bakan Eroğlu, bu seçimlerin miladi bir öneminin bulunduğunu belirtti.  Bakan Eroğlu, konuşmasında baskın seçim değil erken seçim vurgusu yaptı.   

Erken seçim kararını değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, baskın seçim tabirinin yanlış olduğunu belirterek bunun bir erken seçim olduğuna dikkat çekti. Eroğlu, “Biz hazırız, AK Parti hazır. İnşallah 24 Haziran'da gümbür gümbür iktidara gelecek. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın tekrar özellikle Cumhurbaşkanı olarak seçileceğine yürekten inanıyoruz" dedi. 
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’a gelerek burada geçen gün hayatını kaybeden iş adamı merhum Yusuf Özer’in eşi Yıldız Özer’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası gazetecilerin erken seçimle ilgili sorularını cevaplayan Bakan Eroğlu, bu seçimlerin miladi bir öneminin bulunduğunu belirtti.  Bakan Eroğlu, konuşmasında baskın seçim değil erken seçim vurgusu yaptı. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.