BAKA Yönetim Kurulu Antalya'da toplandı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 30.08.2019 - 10:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKA Yönetim Kurulu Antalya'da toplandı

BAKA Yönetim Kurulu Antalya'da toplandı
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Bu sene hem Isparta'daki gül ve lavanta hem de Burdur'daki Salda Gölü birleşerek güzel destinasyon oldu. Turizmde bunların meyvelerini toplamaya başladık." dedi. Karaloğlu başkanlığında valilik binasında gerçekleştirilen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Toplantısı'na, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yönetim kurulunda öncelikle kurum içi işlerin konuşulacağını belirten Karaloğlu, Antalya'da yapılacak fuarlara katılım konusunda kararlar alacaklarını söyledi. Son dönemde Isparta ve Burdur'un turizm destinasyonunda güzel gelişmelerin yaşandığını vurgulayan Karaloğlu, "Bu sene hem Isparta'daki gül ve lavanta hem de Burdur'daki Salda Gölü birleşerek güzel destinasyon oldu. Turizmde bunların meyvelerini toplamaya başladık. Demek ki bir şeyler yapınca karşılığı oluyor. Biz üç senedir belki her toplantıda neredeyse ajansımızla bunları konuştuk." diye konuştu. Karaloğlu, gelecek dönemlerde ajans olarak bireysel başvurulardan çok toplumun genelini ilgilendiren projelere ağırlık vereceklerini ifade etti. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek kara bağlanmasının ardından sona erdi.
BAKA Yönetim Kurulu Antalya'da toplandı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Bu sene hem Isparta'daki gül ve lavanta hem de Burdur'daki Salda Gölü birleşerek güzel destinasyon oldu. Turizmde bunların meyvelerini toplamaya başladık." dedi.

Karaloğlu başkanlığında valilik binasında gerçekleştirilen Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Toplantısı'na, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yönetim kurulunda öncelikle kurum içi işlerin konuşulacağını belirten Karaloğlu, Antalya'da yapılacak fuarlara katılım konusunda kararlar alacaklarını söyledi.

Son dönemde Isparta ve Burdur'un turizm destinasyonunda güzel gelişmelerin yaşandığını vurgulayan Karaloğlu, "Bu sene hem Isparta'daki gül ve lavanta hem de Burdur'daki Salda Gölü birleşerek güzel destinasyon oldu. Turizmde bunların meyvelerini toplamaya başladık. Demek ki bir şeyler yapınca karşılığı oluyor. Biz üç senedir belki her toplantıda neredeyse ajansımızla bunları konuştuk." diye konuştu.

Karaloğlu, gelecek dönemlerde ajans olarak bireysel başvurulardan çok toplumun genelini ilgilendiren projelere ağırlık vereceklerini ifade etti.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek kara bağlanmasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.