BAKIN KAÇ KİŞİ KARTA KAVUŞTU

Gündem 26.02.2021 - 14:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKIN KAÇ KİŞİ KARTA KAVUŞTU

Dağıtımlar Sürüyor Bakın Kaç Kişi Karta Kavuştu...
Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal 65 Yaş vede üstü vatandaşın hes kodu ulaşımında karşılaştığı sıkıntıları rahatlıkla taşıyabilecekleri Hes kodlu kartın an itibarıyla 40 vatandaşa takdim ettiğini duyurdu.   Başkan Ünal Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;   65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın Hes Koduna ulaşımında karşılaştığı sıkıntıları görerek, isteyen vatandaşlarımıza cüzdanlarında rahatlıkla taşıyabilecekleri Ad, Soyad, Hes kodu ve Barkotunun olduğu “Hes kodlu kart” vermeye başladık. Hes kodu uygulamasının sorulduğu Pazar ve kamu kuruluşları gibi yerlere vatandaşlarımız bu kartını gösterip ilgili giriş yapabilecek. An itibarıyla 40 vatandaşımıza Hes Kodu kartlarını takdim ettik.  
Dağıtımlar Sürüyor Bakın Kaç Kişi Karta Kavuştu...

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal 65 Yaş vede üstü vatandaşın hes kodu ulaşımında karşılaştığı sıkıntıları rahatlıkla taşıyabilecekleri Hes kodlu kartın an itibarıyla 40 vatandaşa takdim ettiğini duyurdu.

 

Başkan Ünal Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

 

65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın Hes Koduna ulaşımında karşılaştığı sıkıntıları görerek, isteyen vatandaşlarımıza cüzdanlarında rahatlıkla taşıyabilecekleri Ad, Soyad, Hes kodu ve Barkotunun olduğu “Hes kodlu kart” vermeye başladık. Hes kodu uygulamasının sorulduğu Pazar ve kamu kuruluşları gibi yerlere vatandaşlarımız bu kartını gösterip ilgili giriş yapabilecek. An itibarıyla 40 vatandaşımıza Hes Kodu kartlarını takdim ettik.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.