BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİSİ OLMAK İÇİN TER DÖKTÜLER

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2019 - 15:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR ÖĞRENCİSİ OLMAK İÇİN TER DÖKTÜLER

Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde “Liseli öğrencilerin Okula Kabul Sınavı” velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.
 Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencisi olmak için okula kabul sınavına katılacak olan öğrenciler, velileriyle birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Öğrenci adayları sınavdayken Anadolu Lisesi Müdürü Aylin Akşit tarafından veli adaylarına konferans salonunda tanıtım sunumu gerçekleştirildi ve “Bahçeşehirli olmanın ayrıcalıkları” anlatıldı. Sunumun ardından Kurucu Genel Müdür Osman ÇOBAN’ın eşlik ettiği okul tanıtım gezisi yapılarak okulun sosyal alanları ve derslik bölümleri anlatıldı.  Konuşma yapan Müdür Çoban: “Bu sınavın sonucunda başarılı olan öğrencilere 100’e varan burs imkânı ve avantajlı indirim olanaklarından faydalanacaklardır. Burdur Bahçeşehir Koleji olarak tüm öğrencilerimize geleceğe eksiksiz hazırlarken akademik başarılarında en üst seviyeye taşıyoruz ve her geçen gün artan tecrübe, deneyim ve kalitemizle sizleri de Bahçeşehirli olmaya davet ediyoruz.” dedi
Burdur Bahçeşehir Koleji Kampüsü'nde “Liseli öğrencilerin Okula Kabul Sınavı” velilerin ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

 Dünya okulu Burdur Bahçeşehir Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencisi olmak için okula kabul sınavına katılacak olan öğrenciler, velileriyle birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı.

Öğrenci adayları sınavdayken Anadolu Lisesi Müdürü Aylin Akşit tarafından veli adaylarına konferans salonunda tanıtım sunumu gerçekleştirildi ve “Bahçeşehirli olmanın ayrıcalıkları” anlatıldı. Sunumun ardından Kurucu Genel Müdür Osman ÇOBAN’ın eşlik ettiği okul tanıtım gezisi yapılarak okulun sosyal alanları ve derslik bölümleri anlatıldı.

 Konuşma yapan Müdür Çoban: “Bu sınavın sonucunda başarılı olan öğrencilere 100’e varan burs imkânı ve avantajlı indirim olanaklarından faydalanacaklardır. Burdur Bahçeşehir Koleji olarak tüm öğrencilerimize geleceğe eksiksiz hazırlarken akademik başarılarında en üst seviyeye taşıyoruz ve her geçen gün artan tecrübe, deneyim ve kalitemizle sizleri de Bahçeşehirli olmaya davet ediyoruz.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.